Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek "gáz", ha veszek...

Tóth V. kérdése:

Szerintetek "gáz", ha veszek egy tangát? 13L

Figyelt kérdés

Csak egyet szeretnék,mert néhány nadrágnál nekem kellemetlen,ha látszik a bugyim széle.Általában franciát hordok,de sajnos van amelyik belevág a fenekembe,mert ilyen gumis vagy nem is tudom milyen és olyankor az átlátszik a nadrágon.

Szóval szerintetek? (Ja,és nem cérnatangát vennék)

2014. aug. 21. 18:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Igen, eléggé gáz.
2014. aug. 21. 18:21
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
külgy fotót magadrol és megmondom:D
2014. aug. 21. 18:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, csak az meg középen fog belevágni a fenekedbe, ami kb. olyan idegesítő, mint amikor az ember először vesz fel életében vietnámi papucsot.
2014. aug. 21. 18:31
 4/15 A kérdező kommentje:
A középső ujjamról jó lesz?:)
2014. aug. 21. 18:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem mindennap venném fel,csak ha esetleg olyan ruha van rajtam,aminél kínos,ha látszik a bugyivonala.
2014. aug. 21. 18:32
 6/15 anonim válasza:
100%

ahogy érzed, úgysem fogják látni az ottani dolgokat...

az a lényege hogy eltakarja a lényeget. :)

2014. aug. 21. 18:33
 7/15 anonim ***** válasza:
16%
szerintem az gaz, hogy 13 evesen ez ennyire foglalkoztat
2014. aug. 21. 19:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Mert rajtam kívül nyilván egy kamasz lányt sem foglalkoztat,hogy hogyan néz ki.
2014. aug. 21. 19:14
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

k, de mégis miért lenne gáz? te annak érzed? Ha tényleg vmi nagyon testhezállo nadrágot veszel fel...sokkal gázabb a normál bugyi...egyszeruen egy jo 8-9-es fenékbol csinál 5-6 pontosat :)

Mondjuk a 13 év lányoknál Ez erdekes kerdes, mert van aki meg egyaltalan nem kezdett el noiesedni(na ha te is kozejuk tartozol akkor edesmindegy mit veszel fel, senki nem fogja meglatni), es van aki erettebb már

2014. aug. 21. 19:26
 10/15 anonim válasza:
83%
Ugyan, ebben nincsen semmi gáz, nem értem, miért szólják le :) de persze akkor meg kiröhögnek, ha látszódik a bugyivonalad... Szerintem jó, hogy figyelsz erre és törődsz vele, igényes vagy, és ha javasolhatom, akkor vegyél varrás nélküli tangát, mert az aztán tényleg nem látszik. :)
2014. aug. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!