Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonális változás hatására,...

Hormonális változás hatására, hogy ha nejlon tangát veszek fel sokkal intenzívebb a folyásom, mint pamutnál. Erre lehet, hogy még a fogamzásgátló is rásegített. Ilyenkor mi a teendő? Mindig használjak eü-betétet, ha nejlon tangát veszek fel?

Figyelt kérdés
Tanácsokat és ötleteket szeretnék kérni, és ne csak annyit, hogy váltsak pamut tangára.

2014. júl. 24. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az lenne a legjobb,mert a pamut jól szellőzik,nem fülledsz bele.Erre nincs más tanács, te is érzed,hogy a nejlonba több a folyásod ezt máshogy nem tudod kiküszöbölni,minthogy pamutot hord,de ha nejlon van rajtad akkor muszáj betenned betétet.
2014. júl. 24. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az lenne jó. A nejlon eleve nem valami egészséges...
2014. júl. 24. 10:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2014. júl. 24. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Vagy ilyen melegben ne viselj semmit, hüvösebbben pedig laza bugyit. Tangáidat dobd a kukába!
2014. júl. 24. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igaz, hogy a nejlon tangában egészen egyszerűen az anyag nem tesz jót. Nem tudnak benne szellőzni az intim részek.

Én úgy oldottam meg, hogy ha valami okból nagyon kellett a nejlon tanga (pl el akartam kápráztatni a barátom) akkor felvettem, és beraktam hozzá egy tisztasági betétet, hogy legalább ne közvetlenül érintsem azt az anyagot. A betétet utána kivettem, mielőtt akcióra került a sor... Utána kicseréltem másik bugyira, amilyen hamar csak lehetett. De ez nagyon maximum hetente egyszer fordult elő.

A hét többi részében meg természetesebb anyagú féltangákat hordtam, amik szintén nagyon szépek. Én intimissimiben találtam ilyet.

Valamint én is barátja vagyok a(z alulról) meztelenül alvásnak, én úgy tapasztaltam, hogy nekem baromi jót tesz :)

2014. júl. 24. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A "ne viselj semmit" tanácsot felejtsd el, ha nem akarod fertőzések miatt a fél életed nőgyógyász várójában tölteni!
2014. júl. 24. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, eléggé unhigiénikus mind a nejlon, mind az "alul semmi" állapot. Utóbbitól tényleg fertőzésveszélnynek van kitéve az emberlánya.
2014. júl. 24. 13:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további tanácsokat! Majd szépen fokozatosan le fogom cserélni a tanga készletemet több pamutra, ahogy majd megengedhetem magamnak, addig akkor marad az eü-betét.

Azt a tanácsot, hogy "ne viseljek semmit", butaságnak tartom. Kedves Kommentelő, akitől ezt kaptam, akkor Te ezek szerint nagy melegben rövidnaci vagy szoknya alá az utcára nem veszel fel fehérneműt? Vagy akkor írásodat hogyan értelmezzem? Szerinted, amit írtál az alapjában véve egészséges?

Tudtok valami olyan szert vagy tisztálkodó dolgot, amivel ilyenkor nejlonos bugyi használata után javítani tudok a helyzetemen?

2014. júl. 24. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!