Szerintetek "gáz", ha veszek egy tangát? 13L
Csak egyet szeretnék,mert néhány nadrágnál nekem kellemetlen,ha látszik a bugyim széle.Általában franciát hordok,de sajnos van amelyik belevág a fenekembe,mert ilyen gumis vagy nem is tudom milyen és olyankor az átlátszik a nadrágon.
Szóval szerintetek? (Ja,és nem cérnatangát vennék)
Dehogy gáz.
Én 12 évesen simán hordtam tangát, ha olyan ruha volt rajtam, pedig anyám elég rövid pórázra fogott és ez nem most volt. :D Akkor már kb az összes osztálytársam hordott (lányosztály voltunk, nyugi :D). Mi ebben akkora szám manapság, mikor egy átlag 13 éves kamasz úgy néz ki, mint aki a sarokról jött?
Nem egy nagy beruházás, gondolom nem mutogatni akarod, addig meg szerintem magánügy ki milyen fehérneműt hord. :D
Persze,hogy nem akarom mutogatni...neha nekem is jo vegre kitunni a tomegbol (miutan fogytam majdnem 20 kilot azota egyre tobb onbizalmam van)nviszont en nem ezzel szeretnek..Inkabb a rajzaaimmal,stb.A masik meg az,hogy elsore mindenki 17 evesnek saccol engem,plusz belsore en sem erzem magam 13-nak.Egyebkent oktoberben lesz 14.Nem tudom,hogy ez mennyit szamit.
Egyebkent koszonom azoknak akik vegre nem "orditjak le a fejemt".Jol esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!