Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek "gáz", ha veszek...

Tóth V. kérdése:

Szerintetek "gáz", ha veszek egy tangát? 13L

Figyelt kérdés

Csak egyet szeretnék,mert néhány nadrágnál nekem kellemetlen,ha látszik a bugyim széle.Általában franciát hordok,de sajnos van amelyik belevág a fenekembe,mert ilyen gumis vagy nem is tudom milyen és olyankor az átlátszik a nadrágon.

Szóval szerintetek? (Ja,és nem cérnatangát vennék)

2014. aug. 21. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Csak akkor gáz, ha kukid van...
2014. aug. 21. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Az én osztályomban már sok lány hordott tangát ennyi idősen. Szerintem nincs vele baj meg egyébként sem látja senki a ruhán át, max. az öltözőben az a pár másodperc alatt. Én varrásnélküli sima bugyit hordok mert a tanga nem tetszik, és ez szintén egyáltalán nem látszik át, ez is jó lehet, ha gondolod.
2014. aug. 21. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy gáz.

Én 12 évesen simán hordtam tangát, ha olyan ruha volt rajtam, pedig anyám elég rövid pórázra fogott és ez nem most volt. :D Akkor már kb az összes osztálytársam hordott (lányosztály voltunk, nyugi :D). Mi ebben akkora szám manapság, mikor egy átlag 13 éves kamasz úgy néz ki, mint aki a sarokról jött?

Nem egy nagy beruházás, gondolom nem mutogatni akarod, addig meg szerintem magánügy ki milyen fehérneműt hord. :D

2014. aug. 22. 10:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Persze,hogy nem akarom mutogatni...neha nekem is jo vegre kitunni a tomegbol (miutan fogytam majdnem 20 kilot azota egyre tobb onbizalmam van)nviszont en nem ezzel szeretnek..Inkabb a rajzaaimmal,stb.A masik meg az,hogy elsore mindenki 17 evesnek saccol engem,plusz belsore en sem erzem magam 13-nak.Egyebkent oktoberben lesz 14.Nem tudom,hogy ez mennyit szamit.

Egyebkent koszonom azoknak akik vegre nem "orditjak le a fejemt".Jol esik.

2014. aug. 22. 15:03
 15/15 anonim válasza:
100%
Nyugodtan vegyél tangát, én is azt hordok 12 éves korom óta.
2014. aug. 22. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!