Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangát szeretnék. Hogy vegyem...

Tangát szeretnék. Hogy vegyem rá anyát, hogy vegyen nekem? 15/L

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Menny és vegyél .
2014. aug. 15. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
15 évesen már illene magadnak vásárolni szerintem.
2014. aug. 15. 16:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Elmennék venni,csak anya nem engedné
2014. aug. 15. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Valmi jó ötlet kéne.
2014. aug. 15. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bemész a boltba, és megveszed, és elteszed jó helyre, aztán reggel felveszed.

Beszéld meg vele amúgy meg, hogy neked az kényelmesebb lenne, másnak sincs tőle semmi baja.

(Mondom ezt úgy, hogy én is ellene vagyok, sose volt rajtam egy-két óránál tovább, mert nem bírom megszokni, de mindenkinek a személyes döntése ez)

2014. aug. 15. 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megpróbálom. Ő egyszer kipróbálta, de nem jött be neki. Ha megyünk boltba vetetek egyet.
2014. aug. 15. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van olyan gatyád, szoknyád, ruhád, ami vékonyabb anyag, simulós meg nincs farzsebe, akkor megmondod neki, hogy elég kellemetlen, hogy mindenki látja a bugyid vonalát.

De szerintem elég kérni, nem hiszem, hogy tiltaná. Anyukám simán vett nekem 13 éves korom körül, mondván majd rájövök, hogy kényelmetlen vagy valami.

Ha mégis tiltaná, kérdezd meg, mi okból. Nem a legegészségesebb viselet, de van olyan ruha, ami alá eléggé muszáj. Megfelelő higiénia és nem állandó tangahordás mellett kétlem, hogy problémád lenne belőle.

Ha esetleg fejben azzal kapcsolja össze, hogy fiúknak akarod mutogatni biztos, akkor megmondhatod, hogy nem. Csak utána ne egy selyem, csipke, átlátszó, stb pasivadító darabot válassz. :D

Vagy elmész és megveszed magadnak. Csak nem tart állandó felügyelet alatt? :D

2014. aug. 15. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tart állandó felügyelet alatt.
2014. aug. 15. 20:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Fél tangám van. Nem tanga, de vékony, ha azt fordítva veszem fel, szinte , olyan mintha tanga lenne.
2014. aug. 15. 20:59
 10/10 A kérdező kommentje:
A boltokba láttam nagyon szépeket
2014. aug. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!