Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnott nok, mennyit koltotok...

Felnott nok, mennyit koltotok havonta magatokra?

Figyelt kérdés

Nekem az elmult honapot tekintve:

-ruha ~35e

-kozmetikumok ~4e

-kozmetika,korom ~3e

Osszesen havi max40e de inkabb kevesebb.

Most számoltam ossze,mert mostanaban kivsit sokallatam.

Magamra keresek,parommal ketten elunk.

2014. aug. 26. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen változó, de nagy átlagban mondjuk max 10 000Ft. Nehéz megsaccolni mert nem minden hónapban veszek ruhát/cipőt, fodrászhoz se megyek minden hónapban.
2014. aug. 26. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Kozmatikum kb 5000

Ruha változó olyan 5-6 ezer

A 35 ezret ruhára én is soknak tartom.

2014. aug. 26. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Huhh, sosem számolom össze... Én inkább kevesebb ruhát veszek, de azokat drágán, Andrássy, Váci...

Változó, hogy mennyit, attól függ mennyi időm van, elfoglalt vagyok.

Ruhára, cipőkre és kiegészítőkre így árat nem tudok írni. Sok...

Kozmetikumok:

Fürdéshez, testápoláshoz Lush, kb 15ezer havonta.

Smink, krémek MAC, nem minden hónapban van szükségem új dolgokra, hiszen tartósak, kb 3 havonta 30ezer. Ami elfogy, pótolom folyamatosan.

Műkörmöt sose szerettem, géllakkot használok, rövid a körmöm, magamnak csinálom, így ez nagyon minimális, nem is költök rá szinte, egyszer megvettem mindent, egy éve.

Férjemmel élek, még nincs gyerekünk, mindent a saját keresetemből finanszírozok.

2014. aug. 27. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Van hogy 10 ezer van hogy 50 ezer.

A párommal élek, a közös 6 éves kislányunkkal és most várjuk a 2. babát így azért az anyagi részből sokat elvisz a gyerek :) Persze ezt nem bánom, bánjuk, de nyilván ha a gyereknek kell cipő vagy ruha vagy akármi akkor elsőbbséget élvez. Illetve vannak kiadások amelyek szintén elsődlegesek, pl. most a kocsimat kell műszakiztatni.

Smink, hajfesték, tisztálkodószerek: 5-10 ezer (nyilván egy púdert vagy szempillaspirált nem kell havonta venni)

Ruha, cipő: Attól függ mibe szeretek bele, hol veszem meg, új kollekciós vagy akciós stb.

Van egy elköltök 20 ezret 2 cuccra, van hogy egy szatyornyit veszek ennyiért vagy kevesebből.

(Pl. új kedvencem a Party22. Nem vagyok pesti de ha arra járok és van szabad félórán a Baross utca sarkán lévőbe mindenképp benézek :))

2014. szept. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!