Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kiközösítenének...

Szerintetek kiközösítenének emiatt az osztályból?

Figyelt kérdés

Igaz elég fiatal vagyok, de engem nagyon megfogott a punkok öltözködése és szívesen öltöznék így. Anyáék biztosan megengedik mert ez nekik is bejön. Csak az osztálytársaim meg a tanárok nem tudom mit szólnának ehhez. Így bemegyek tök fekete szakadt nadrágba meg szegecses dzseki meg ilyesmibe. Nem akadnának ki? Az osztályom tudja hogy én belülrőlilyen vagyok csak eddig nem öltöztem úgy. Elég elfogadóak szoktak lenni de azért mégis aggódom.

15/L

#punk #kiközösítenének
2014. aug. 26. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan milyen az a punk öltözködés? Valami képet tudsz linkelni hogy milyent képzeltél el?

Am nem hiszem, hogy a szakadt naci, szegecses dzseki gond lenne :) Engem biztosan nem zavarni.

14/L

2014. aug. 26. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:

tenyleg engem se zavarna, de ha akarsz kuldhetsz kepet es leirom a velemenyem:)

14/l

2014. aug. 26. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A valódi punk stílust biztos nem díjaznák a suliban. De egy rendezettebb, igényes verzióval nem lesz gond.
2014. aug. 26. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit finomíts ezen a stíluson, és akkor nem lesz gond.

Szóval öltözhetsz full feketébe, de azért nagyon durva cuccokat ne vegyél magadra a suliban.

2014. aug. 26. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Az átlag emberek azért mert túl különbözik a punkok meg nem szeretik ha majmoljak oket ( punk)
2014. aug. 26. 23:16
 6/6 anonim válasza:
100%

"de engem nagyon megfogott a punkok öltözködése és szívesen öltöznék így" te jóég..

Mi az, hogy megfogott? A punk egy eszme nem divat amit követni kell. Ha igazi punk lennél, pont leszarnád azt, hogy ki mit gondol a kinézetedről. Aztán azt mondod hogy te eddig ilyen voltál csak nem mutattad ki.Ha punk lennél,akkor akkor is hű maradnál önmagadhoz, ha mindenki más elfordul tőled. Döntsd már el mit akarsz.. hülye divatpunk fuu de utálom az ilyeneket -.- 15/punklány

2014. szept. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!