Az gáz ha valaki 16 évesen a gyerekruha osztályból választ magának farmer nadrágot, meg pólót? Mert pl azok a ruhák olyan menők, az illető pedig tökéletesen illik bele?
szerintem nem...: D
Ha jók az illetőre a ruhák akkor nyugodtan..lehet nézni fognak a boltban,de az utcán nem,mert ugye jó rád és nem feltünő h. honnan van : D
Kit érdekel hogy néznek?:D
Szard már le:D
Egyáltalán nem gáz nekem is sokszor jobban tetszenek a gyerekruhák,mint a felnőttek,de sajna rám azok nem jók..:S
15/L
Nem ciki!
Szard le, hogy néznek!
Engem is néztek, amikor felpróbáltam és megvettem a 12 éves fiúknak való nadrágom :D
16/L
:)))
szard le majd te is megnosz, es ha nem ugy is akad neked illo csaj, en az olyan piciket ugy elvezem, sokkal aribbak mint egy oriaspar :P
én állandóan azon nyavajgok, h a kicsiknek olyan jó ruhákat gyártanak le..:D szal szerintem örülj, h beléjük férsz.:D
17/L
Elmondom neked a barátom 19 éves és ő is ott vásárol a gyerek méret legnagyobból de nem azértt mert az tetszik neki hanem azért mert annyira vékony hogy ott talál magának ruhát!185cm/40kg!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!