Jogi karon hogyan "illik" öltözködni vagy hogyan "szokás"? Elsőéves leszek és izgulok, nem szeretném, ha mondjuk kiközösítenének.
Oké, köszönöm! :)
És a cicababás öltözködés miatt nem szólnak meg??
Vagy sok lány néz ki úgy?
Hogyan viselkedjek, hogy hamar sikerüljön beilleszkednem?
szia. én negyedéves leszek Győrben műszaki karon építészmérnökként, de remélem tudok segíteni valamennyit. hát... eléggé alternatív stílusom volt, mikor a sulit kezdtem, mégse szólt meg senki sose, még akk sem, mikor télleg extrém cuccokat vettem fel :) mára már valamelyest letisztultabb lett a stílusom, de még így is kilógok egy kicsit a tömegből. ne foglalkozz vele, ki mit mond, öltözz, viselkedj úgy, ahogy neked jó és ahogy jól érzed magad. vizsgákra persze szépen ki kell öltözni, de hát az alap. hogy ne közösítsenek ki, legyenek ismerőseid, barátaid már első nap, ahhoz fontos, hogy ne hagyd ki a gólyatábort. hidd el, örök emlék marad :)
22/L
Köszi szépen!
Akkor nyugodtan felvállalhatom a cicababás stílusomat, nem kell tartanom attól, hogy kiközösítenek?
A másik problémám az ismerkedés... Nagyon nehezen megy nekem, nem tudok egykönnyen barátkozni, sajnos.
Nővérem szerint nagyon távolságtartónak tűnök, ami miatt szerintem nem sokan fogják keresni a társaságomat...
Én mondjuk a BTK-ra járok, de ott pl. nem divat a kinézősdi. Igaz, nem is igazán szoktam cicababákat látni. De én elég extrémen öltözködöm, és senki nem szólt még be érte, bámulni sem szoktak meg semmi, sokan inkább elámulnak rajta, hogy milyen "merészen" öltözködöm (ezalatt nem azt kell érteni, hogy kiteszem magam, hanem hogy furcsa darabokat hordok és büszkén viselem).
Szerintem a jogi karon sem lesz ez nagyon másképp, egyetemen már némileg felnőttebbek és toleránsabbak az emberek. Szerintem nyugodtan vállald fel magad, úgysem az öltözködésedért fognak szeretni vagy nem szeretni :) Egyébként ha elmész ismerkedni gólyatáborba (mondjuk én ott sem voltam és rengeteg barátom/ismerősöm lett így is), koleszos bulikba, szakos bulikba, akkor nem lehet gond a beilleszkedéssel. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!