Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki most ballag 8. osztályból...

Aki most ballag 8. osztályból (lány) milyen ruhába lesz?

Figyelt kérdés
Rajtam lesz egy 10 centis fekete cipo amin van egy masni.és lesz ahoz egy fehér pántnélküli ruhám ami elöl rövid hatul hosszú és a melleti részén van egy fekete csík arany kövekkel.szerintetek illik ez ballagasra?vagy csak a fehér bluz,fekete szoknya?

2014. máj. 31. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:
*mell alatti
2014. máj. 31. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem más cipőt válassz vagy a ruha legyen más, mert a kettő együtt szerintem elég közönséges, legalábbis a leírtak alapján.
2014. máj. 31. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

én szép fehér blúzt, meg egy fekete ceruzaszoknyat veszek majd fel egy sima fekete balerinaval, vagy egy kk 3-4 centis sarku cipovel...meg nem tudom a cipot ;)..tegy te is igy...jobban jarsz szerintem :)

14F

2014. máj. 31. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekunk a felso egyforma, kozepen van egy fodorszeruseg , semmi extra. A szoknyat mindenki maga valasztja ki, nekem egy sima, terdfeletti ceruzaszoknya. A cipom pedig egy olyan 5-6centis magassarku.

14/L

2014. máj. 31. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nalunk mindenki egyenileg oltozkodik, de szinte az osszes lany ruhaban lesz :) nalunk igy szokas. En fekete, terd fole ero fekete ruhat huzok, aminek csipkes ujja van balerinacipovel es ezustekszerekkel. A hajam hullamos lesz :)
2014. jún. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!