Ebből az osztályból melyik a leghelyesebb srác és a legszebb lány?
Hát nagyon kisfiúk még, és egy sem néz ki jól úgy igazán (persze ez csak az én véleményem). Lányok közül szerintem a piros garage pulcsis lány a legszebb :D
18/L
A fiúk elég kisfiúk még, ezért nem nyilatkozom.
Lányok közül a legszebb szerintem hátsó sorban levő kék pulcsis szemüveges lány és az első sorban balról a 3. lány.
Fiuk közül nekem sem tetszik egyik se, lányok közül a tanárnő fölött ülő lánytól eggyel jobbra lévő. :)
16/L
Lányok:
alsó sor jobbról 3.
felette a piros pulcsis
a tanár feletti kontyos
mellette jobbra
felső sor kék pulcsis
felső sor szürke pulcsis
fiúk közül max a bal felül lévő kék pólós és kék pulcsis és alattuk a fekete pulcsis.
annyira babaarcúak ezek a diákok,hogy így nehéz választani.
Fiúk közül a felső sorban bal oldalt a kék pulcsis srácból ,talán helyes arc lesz, lányok közül pedig a piros pulcsis csaj mellett a szőke hajú csak
Lányok közül talán jobbról a 3. lány.. De ha sokáig nézem ő se nagyon.. Egyiket se mondanám szépnek.
Fiúk közül a legfelső sör fehér-szürke pulcsis gyerek mellett lévő kék pulcsis néz ki valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!