Szerintetek ez kevés ruha? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma számoltam meg,hogy van összesen :
Poló : 11
Pulcsi : 7
Nadrágok : 9
Kardigánok : 3
Trikók : 2
Szoknyák : 3
Ezek azok a ruhák amiket suliba hordók. Otthon más ruhát veszek fel.
Kérdésem : szerintetek ez kevés?
2014. aug. 17. 20:38
1/10 anonim válasza:
Mivel egy héten 5 napot vagy iskolában, így nem nevezném kevésnek.
2/10 anonim válasza:
Hát a pólók száma aránytalanul kicsi a többihez képest. Azt veszik észre az emberen leginkább, abból tűnik fel legjobban, ha kevés van. Én vennék még vagy 4-et.
3/10 anonim válasza:
szerintem nem kevés nem kell túlzásba esni :)
nekem mondjuk
21póló
9hosszú farmer
8pulcsi
4kardigán
7rövidnaci
3ruha
3saru
4csizma
5cipő
ezek vannak suliba :) otthon én is más ruhákat veszek fel :)
4/10 Doruss válasza:
Ha különösebben nem hiányzik semmilyen alapdarab a szekrényedből, és persze tudsz igényednek megfelelő változatossággal öltözködni, akkor nem kevés.
5/10 anonim válasza:
nem kevés, de ha bővíteni szeretnéd, akkor pólót vegyél vagy pulcsit, mert az sokkal feltűnőbb, mint ha a nadrágot cserélgeted gyakran
6/10 anonim válasza:
Nem kevés. 9 nadrág még sok is.
7/10 A kérdező kommentje:
Szóval pólókat - pulcsikat kell még vennem. Okés, értem:)
Köszönöööm mindenkinek <3
2014. aug. 17. 23:49
8/10 anonim válasza:
Szerintem is a pólók száma aránytalanul kevés a többihez képest. Bár én még szoknyát is vennék. :D
9/10 Doruss válasza:
Nekem ebből a listából egyedül a ruhák hiányoznak. Mármint az egyberuhák :D Nekem abból speciel rengeteg van, mert télen-nyáron imádok ilyeneket hordani. De ez egyéni stílus kérdése. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Én viszont uuuutálom a szoknyákat, ezért nem vásárolunk belőlünk!:)
Ment a zöld kéz mindenkinek <3
2014. aug. 18. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!