Mennyibōl lehet felújitani az egész ruha táratokat? 30. 000bōl? Vagy az túl kevés? Ja és hol találok farmert olyan 3000ftért? Jò tudom 30 000 kevés de akkor mennyibōl mennyek el egy Tally Weijl be vagy Zarába H&M be C&Aba.
Nekem minimum 60 ezer kellene a ruhatáram lecseréléséhez.
Szerintem a 30 ezer kiindulópontnak jó, ha nem akarsz egyik napról a másikra váltani, hanem kezdetnek veszel 2 farmert, meg mondjuk 3-4 felsőt.
Farmert 3000 ftért az F&F-ben (Tesco) találsz.
30000ft-ért talán a kínaiban. de ott is a gagyi minőség.
A Zarában 30 000ft-ból max. 3 ruhadarabot tudsz venni, ha nem kevesebbet
Hat ennyibol szerintem is csak 4-5 ruhadarabot tudsz venni keresgelve.Vard meg a learazast,akkor talan...
Ugy szamolom 200 ezer folott koltottem iden oszi-teli ruhakra,amivel nagyjabol(50-60%-ban) felujitottam a ruhataramat tobbnyire az emlitettekhez hasonlo arkategoriaju uzletekbol.
Még a Háda tutikban sem lehet ennyiből felújítani mert az kilósban 10 kiló cucc ami nem olyan sok és a kilósok nagyon ócskák, darabárasban meg 2000 egy póló és 3000 egy gatya de használt... vegyél egy jó farmert (nekem 2 Levisem van sztreccs szűk fazonok, ezek drágábbak meg van még noname olcsóbb ami strasszos meg van ülepes ezek hétköznapibbak, kell ilyen is meg olyan is de egy jó farmerre ne sajnáld a pénzt)
Az a baj hogy ez ruhatárra nagyon kevés pénz. Ha nem irtózol a turiktól menj el a Renoválásba (Blaha) és ott vehetsz pár felsőt, kardigánt.
renovalasbolt.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!