Szerintetek kevés ennyi ruha? :S
3db hosszú nadrág (fekete, sötétszürke, világos koptatott)
2db hosszú újjú
2db rövidujjú
4 pulcsi
2 cipő (egy fekete vékony bőr tornacipő, és egy fehér nagyobb darab olyan se nem torna se nem deszkás)
Na főleg ennyi ruhám van amiket most suliba hordok, de ezek nagy része olyan amit tavaly is hordtam, de sajnos pénzünk nagyon kevés van és most is max. egy felsőt tudnánk még venni. Nincs valami megoldás ahol olcsóbban lehet ruhát venni mint a kínaiban?
Nagyon gáz ha csak ennyi ruhát hordok felváltva? :(
szerintem nem
nincs nagyobb uncsi tesód akitől tudnál kérni ruhákat?
szerintem is a nézzél körül a turiba, én még nem vettem ott semmit, de pár ismerősöm mondta, hogy jó dolgok szoktak lenni.
Nekem meg annyi ruhám van, hogy amióta suli van még nem mentem ugyanabba, mert elhatároztam, hogy minden ruhámat fogom hordani.
Szia, hát tényleg nagyon kevés, de ha nincs pénz újakra akkor nincs mit tenni. Fontosabb hogy egyetek, meg kifizessétek a számlákat, mint az, hogy divatozzatok.
Ha Pesti vagy akkor a kilós Háda üzleteket ajánlom, főleg az 1 hónapja nyílt Csepel Plázait, iszonyú jó holmik vannak. 2490 Ft/ kg ruha, rengeteg új, címkés holmi van, illetve olyan ami olyan mintha alig hordták volna.
Csak úgy kb:
egy átlag farmer 1500 Ft körül jön ki
topok, pólók: 2-300 Ft
Pulcsik, kardigánok: 400- 800 Ft (vastagság, súlyfüggő persze)
táskák cipők (utóbbiból is sok sok új van, a most divatos tornacipők is) 500- 1500 Ft
És sok apró kiegészítő van, amik fillérekre jönnek ki, színes sálak, kendők, övek, hajcsatok, hajpántok stb. amikkel a leguncsibb ruhatár is feldobható.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!