Elvárod, hogy valaki, aki szembe jön veled az utcán, úgy öltözködjön (konkrétumok itt nem lényegesek), ahogyan az szerinted megfelelő?
Ha igen, miért ? Ha nem, miért nem ?
Köszönöm a válaszokat !
úgy érted, ha valaki undorítóan van felöltözve, megszólom-e? Budapestiként nem szoktam másokra annyi figyelmet fordítani.
mostanában van az, hogy nagyon sok nagyon-nagyon duci kislányt látok (20 körülieket) nagyon rövid gatyákban, akkor szoktam nevetni magamban, de ennyi.
Elvárni, nem várok el semmit idegenektől, mert mindenki úgy égeti magát, ahogy akarja, de megmosolygom azokat, akik az alapvető öltözködési "szabályokat" sem képesek betartani:
- Átlátszó leggings, narancsbőrös hátsóval. (a leggings még mindig lábfej nélküli harisnya)
- Crop top, csípőgatyával. (magamutogatás rulez, utána meg sír, hogy megbámulják, füttyögnek neki, pedig milyen jól mutat magas derekú szoknyával, nadrággal)
- Az a fajta p.csagatya, amiből a csajok feneke is kilátszik. Az még viccesebb, ha a bugyi is kilátszik, az a legjobb! :'D
- Csőtop, pántos melltartóval. (miééééééért????)
- Nem tudom, mi annak a neve, "tangahátú" top, normál melltartópánttal. (lehet kapni 400 Ft-ért melltartópánt-clips-et, de mindegy)
- Kivágott hátú felső, amiből hátul az EGÉSZ melltartó kilátszik, főleg, ha a keresztpánt fenn van a "nyakukban", nem pedig a lapocka alatt, ahova való.
Egyik fennt említett ruhadarabbal sincsen semmi baj (kivéve a fenékmutogatós rövidgatyát), csak tudni kéne őket viselni, megfelelően kombinálni. De ahogy a legtöbben viselik ezeket, az igazán vicces tud lenni :D
Nem. Egyáltalán nem. Mindenkinek szíve joga úgy felöltözni, ahogy akar, a rövidnadrág (főleg 40 fokban) nem kiváltság, hanem jog.
Természetesen mindenkinek van preferenciája, és a ruha sokat elmondhat a viselőjéről. vannak, emberek, akik nem foglalkoznak azzal, mi van rajtuk (jó nekik, én sokat foglalkozok vele), van, aki foglalkozik vele, de nincs jó ízlése. Persze, megnézem, hogy ezt én nem mertem volna felvenni, vagy akármi, de a sztori vége az, hogy annak a kövér lánynak, aki haskidobós pólóban flangál jó eséllyel sokkal nagyobb önbizalma van, és sokkal jobban elégedett a testével, mint az, aki folyton keseregve mások öltözködésén acsarog. Szóval... ki az igazi lúzer a történetben?
Szerintem aki ilyenekért megszól vagy elítél bárkit is, az hihetetlenül ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!