Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnám rávenni a barátom...

Hogy tudnám rávenni a barátom hogy másképp öltözködjön?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom hogy kéne úgy elmondanom neki hogy öltözhetne a 21. századhoz méltóan, nem pedig a 70es évekhez, hogy ne bántsam meg.

Elutasítja az összes ilyen próbálkozásom mikor pl ajánlok neki egy kockás inget vagy egy farmernadrágot. Tudom hogy egy kapcsolat nem ezen múlik, de mégiscsak kellemesebb lenne vele úgy az utcára lépni hogy nem úgy néz ki mint egy hippi.

2014. ápr. 3. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha neki kifejezetten az a stílus tetszik, akkor sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni. Imádkozz, hogy nője ki.
2014. ápr. 3. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.Amúgy egy kapcsolatban (szerintem) gondok vannak,ha a másik megakarja változtatni a párját.Én sem rajongok azért ahogy öltözik az én párom,de ő azt szereti,így elfogadom.

Amúgy 21. századhoz méltóan? Kérlek, a fiatal fiúk/férfiak jó része letolt gatyában totyog,szolizik és órási szerencse,ha találunk olyat aki nem állt be a tömegbe és van még stílusa.

Inkább örülj neki.

2014. ápr. 3. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el fordítva a helyzetet. Ő mivel tudna rávenni téged arra hogy úgy öltözz mint ő? Na...?
2014. ápr. 3. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze, én is szeretem őt, és el is fogadom.

Nem a letolt nadrágos szolis srácokra gondoltam. De annyi hogy nem bánnám ha mondjuk a méretében öltözködne, nem lennének térdig érő pólók és nem venne fel olyan kombókat hogy ing-pulcsi-póló kb ebben a sorrendben.

3# igazad van, lehet hogy én sem örülnék ha meg akarna változtatni, de szerintem köthetnénk kompromisszumot.

2014. ápr. 3. 19:57
 5/8 anonim válasza:
hát akkor legyen ez egy kompromisszum. kezdetnek ne szólj bele hogy öltözködjön. ja, hogy a kompromisszum csak akkor jó, ha valaki érted hoz áldozatot?
2014. ápr. 11. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, ha pasi teszi fel ugyanezt a kérdést tudnak neki normálisan válaszolni. Ha csaj, akkor egy hülye r..nc aki beleszól mindenbe. Köszi.
2014. ápr. 11. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Még egy olyan kérdést sem láttam ahol pasi csinált volna gondot abból,hogy a barátnője nem divatosan öltözködik, a szövegértéseddel meg komoly gondok vannak, ha szerinted bárki is hülye ri bancnak titulált téged.
2014. ápr. 11. 22:41
 8/8 anonim válasza:
mi a probémád a válaszommal? én írtam, hogy köss kompomisszumot. ugyanis azt írtad, hogy arra van lehetőség. a kompromisszum arról szól, hogy ugyan vannak előnyei, emellett hátrányai is. miért nem kompromisszum az, ahol te vagy a hátrányos helyzetű?
2014. ápr. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!