Hogy öltözködjön egy 22 éves srác? Haj?
A kérdésem hogy a korombeli lányoknak, illetve a nálam kicsivel idősebbeknek milyen stílus tetszik egy pasin?
Illetve szeretném tudni, hogy milyen hajviselet tetszik nektek?
Linkelhettek összeállításokat is...
Köszi a segítséget előre is :)
nem mindenkinek ugyan olyan az izlése. van akinek ez van akinek az.. :)
én csak olyat tudok ami nekem tetszik :)
pl a lazaság :D szeretem ha a fiúkon a nadrág kicsit lazább :D akkor a felső is :) de nagyon nem szeretem azt ha egy lányos felső van egy fiún.. :D majd keresek képet és linkelek ha gondolod :) ahoz h milyen haj állna jól tudni kéne az arc formádat illetve az arányokat :D
Szia :-)
Jó lenne egy kicsit többet tudni rólad. Pl. milyen magas vagy, milyen alkatú, hajszíned, szemszíned...stb.
Azért megpróbálok így látatlanban segíteni! :)
Haj:
Szerintem ez majdnem minden arcformához jól áll. Fiatalos, jól néz ki, és nem unalmas.
Öltözködés:
Hát ez változó, hogy kinek milyen stílus tetszik :)
Nekem tetszenek az igényes fiúk, akik nem csak felkapnak egy pólót, farmerrel.
Jó, tudom, hogy az utóbbi idősebb nálad sokkal, de az öltözékét nézd! ;)
Illetve, ami nagyon fontos még:
- Karóra.
- Parfüm.
Mindkettőből minőségi. Ezere megéri beruházni.
Tökjók köszi szépen:)
alkatra átlagos, kicsit izmos, 175 cm
barna haj kék szem
Amiket az előző linkelt, nagyon jók! Én személy szerint az elegáns öltözködést kedvelem.
Úgyhogy szerintem a lazán elegáns öltözködéssel nem lőhetsz mellé. Nem a márka fontos, az igényességgel, a jól összeválogatott színekkel és ruhákkal sokkal többet érsz.
Haj nem igazán lényeges, ápolt legyen és jól álljon az illetőnek, persze ne legyen fenékig érő, de van akinek az jön be, van akinek a kopasz. :) Én szeretem a fejtetőn kicsit hosszabban meghagyott, akár oldalra fésült hajat, de bejön a hullámos félhosszú is, szóval változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!