Ezért a ruházatért beszólnak az iskolában szerintetek?
2014. aug. 4. 13:17
21/34 A kérdező kommentje:
Oké, nem vagyok agresszív...
2014. aug. 5. 15:07
22/34 anonim válasza:
Én megnézném, hogy a pólóra miért az van írva, hogy ÁLLBA?
23/34 anonim válasza:
Kíváncsiságból,az iskolába ahova jársz nem tiltják az ilyet?
24/34 A kérdező kommentje:
Az nem "állba"...-.- csak olyan a betűtipus hogy a V betű úgy néz ki, elég retardáltnak kell lenni hogy félrenézd...
Nem titják, anarchistás, vörös bakancsos is volt.
De egy fiún más, nemde?
Magyarországos mindig van, de bakanccsal más.
2014. aug. 5. 23:47
25/34 anonim válasza:
" Az nem "állba"...-.- csak olyan a betűtipus hogy a V betű úgy néz ki, elég retardáltnak kell lenni hogy félrenézd... "
Áh megváltozott a véleményem, először azt mondanám, Ki ez a köcsög?
26/34 A kérdező kommentje:
Különösebben nem érdekel mit gondolnak azok az emberek akik az orruknál nem látnak tovább. ;)
2014. aug. 6. 00:17
27/34 A kérdező kommentje:
Ezzel nem voltam antiszemita, és nem is arra céloztam.
2014. aug. 6. 00:17
28/34 anonim válasza:
Hát én pár napja vettem egy 14 soros bakancsot és most kezdem a gimit. De én leszarom ha beszólnak, nem igazán érdekel. Max. kep egyet a popójába acélbetétessel.:D
14/L
29/34 anonim válasza:
"Különösebben nem érdekel mit gondolnak azok az emberek akik az orruknál nem látnak tovább. ;)"
Bocs, de én vagyok Voldemort.
30/34 A kérdező kommentje:
:) Grat :)
Oké Voldemort...
2014. aug. 6. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!