Ezért a ruházatért beszólnak az iskolában szerintetek?
Akiknek hasonló a stílusuk, azoknak még tetszeni is fog, de ha cicababák vesznek körbe, megeshet, hogy összenéznek.
Persze miért nem szólnak be ma már egyesek a másiknak? Ilyen lett a világ. Te pedig tegyél mások véleményére! Ha neked ez tetszik, ezt viseld! Érezd magad jól benne, ez a lényeg!
De vannak, nem foglalkozok velük...
Nem romák, cigányok. Nem kell szépíteni a megnevezésüket.
Biztos megszólnak, de kit érdekel?
És mindjárt jönnek az emberek ide is "turbo magyarozni".
Igen, manapság kevés a hazafi, nemzeti érzelmű ember, sajnos.
A saját hazámban megszólják ezeket a pólókat.
Ezektől Hitlerista leszek, neonáci, Jobbikos...
De ha amerikás pólóban lennék, olyan fostos tömegzenéket hallgatnék azzal semmi baj sem lenne.
Én büszke vagyok a több mint ezeréves fényes történelmünkre.
És nem érdekel mit gondolnak.
14/F
Most megyek nyolcadikba.
Szerintem nem, főleg ha van hozzá kiállásod, nem egy 20 kg -s nyikhaj srác vagy.
Ha fiú lennék, és magas, tuti ilyenekben járnék, de alacsony lányként nem merem megkockáztatni.. :)
Aki egy kicsit is magyarnak erzi magat az egyutt erez veled!
A tobbi aki esetleg beszol, kirivoan nez hat igen, az nemtartozik ebbe az orszagba!
Finoman fogalmazva.
Es ahogy elottem irtak, ha angol vagy jenkizaszlos poloban feszitenel akkor lennel igazabol a fh.szagyerek.
De ha a sajat hazadban magyarnak erzed akkor mar rasszista!
Meg szerencse, hogy ezt nem a magyarok mondjak, hanem a nyakunkon elo verszivo naciok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!