Ezért a ruházatért beszólnak az iskolában szerintetek?
2014. aug. 4. 13:17
11/34 anonim válasza:
Eddig hordtál ilyen ruhákat vagy ez lesz az első?
13/34 A kérdező kommentje:
NEM GÁZ...
Persze, régóta hordom, bakancs lesz új.
2014. aug. 4. 22:40
14/34 anonim válasza:
Én alternatív iskolába járok, nálunk nem néznék jó szemmel, mert nekik aki szereti a hazáját az egy náci stb. Egyik srác is ilyen volt, de muszáj volt lecserélnie a ruhatárát normál pólókra, ingekre. Acélbetétest meg nem tudom mi okból, de sok helyen a házirendben tiltják.
Érezd jól magad, nekem szimpatikus lennél! :)
15/34 anonim válasza:
Őszintén megmondom ha olyan embereket látok mint te azt eléggé visszataszítónak tartom. Annyira próbáltok keménynek látszani hogy az már inkább nevetséges, a kopasz fejjel, bakanccsal meg magyar sablon feliratos pólókkal. Semmi baj azzal hogy mit szeretsz, vagy miként gondolkodsz, de ez magánügy, nem kell magadon hirdetni mert azzal ellenszenvet keltesz, nem szimpátiát.
16/34 anonim válasza:
Nem attól leszel hazafi, hogy skinhead-nek öltözöl.
Ne vedd fel.
17/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem terepnadrág hanem, kék farmer.
2014. aug. 5. 11:35
19/34 anonim válasza:
Mondjuk én nemzeti rocker vagyok,terepszinű nadrágot és magyaros pólókat hordok de bakancsot még nem,aztán kitudja lehet veszek majd egyet.
20/34 anonim válasza:
Hat en igazabol csak felnek toled, de nagyon, ha mar 14 evesen igy nezel ki.. de nyilvan nem szolnek be, ha ez kell, hat ezt viseld, csak nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen "kemeny" alakok mindig eroszakosak:S de ha te nem vagy hat jo neked, de amugy senki nem merne neked beszolni:D:D kiveve ha erosebb, nagyobb es kemenyebb csavo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!