Miért öltöznek kihívóan a lányok, ha aztán fel vannak háborodva, hogy beszólnak nekik a fiúk?
Mármint hogy szólnak be? Lenézően, hogy k****, vagy hogy tetszik nekik? Egyébként ezt én sem nagyon értem, bár tornacipőben és farmerben járok, néha vadidegenek szólnak be, vagy éppen fütyülnek a nyílt utcán. Ekkor azért van okom felháborodni, mert egyáltalán nem öltözködök kihívóan, bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés.
Szerintem talán azért, mert ezzel is magukra terelhetik a figyelmet.
16/L
Kihívó, kihívó... mégis mi az, ami kihívó?
Ki dönti el?
Egyeseknek már az is az, ha kivillan a boka.
Másnak az, ha az illető szoknya helyett nadrágba mer bújni.
Megint másnak az se az, ha a hölgyemény bugyit is alig takaró tapadós szoknyában és köldökig dekoltált felsőben mutatkozik.
A felháborodás pedig annak szól, hogy NINCS jogod hozzá, hogy bárkit is ily' módon minősíts!
Neked hogy esne, ha tagbaszakadt állatok füttyögnének utánad (úgy, hogy hetero fiú vagy), hogy így meg úgy megb...nának?
1. meleg van
2. ha azt mondja a srác,hogy szép/csinos vagy, vagy esetleg fütyül vagy bámul az engem nem zavar
DE! mikor olyanokat ordibál az utcán utánam,hogy "mennyi vagy?" vagy "gyere cica megb.ßnálak" esetleg "fú de seggberaknálak"
Ilyeneket eddig vagy közmunkástól vagy kisebbségiektől kaptam. Undorító
Én nem szoktam kihívóan öltözni, csak elegánsan. Mégis vannak beszólások - ja, a cigányoktól. Van egy elég mély kivágású felsőm, azt eddig csak suliba vettem fel (egyetem), na ott senki nem szólt be, senki nem füttyögött. Felveszem a miniruhát színházba, senki nem szól be )vagyis nem mini, mert majdnem térdig ér).
Szóval csak a proli cigányok, meg az alapból bunkó unintelligensek, persze, hogy fel vagyok azon háborodva. Mert egyrészt szemtelenek, másrészt olyan szavakat használnak, ami zavaró, harmadrészt nem is kihívóan öltözök, hanem elegánsan, csinosan.
Ha elmegy egy idegen mellettem, és nem ordítva, hanem normál hangerőn (!), kulturáltan (!) annyit mond, hogy "csinos vagy", netán kedvesen mosolyog is, akkor én is egy mosollyal megköszönöm, megyek tovább, nem háborodok fel.
De aki olyanokat kiabál (!), amit az egyik válaszoló írt előttem, azon igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!