Gáz márkás sportruházatban járni a hétköznapokon?
Figyelt kérdés
Épp a hétvégén készülünk a szabadkai piacra. Ott rengeteg Adidas, Nike, Puma, stb. ruha van, képeket láttam, és nagyon megtetszettek a felsők. Nem kelt slampos benyomást, ha a hétköznapokra felvennék olyan felsőket? Ja és tudom, hogy nem eredetiek, de nagyon jó minőségű replikák.
16/L
2014. júl. 31. 14:51
11/11 A kérdező kommentje:
Figyi, nem luivuttyon táskáról beszéltem, mert azt én is irtó gáznak tartom. És még csak nem is melegítőnadrágról, mert azt is. Annyit mondtam, hogy láttam nekem tetsző adidas rövid és hosszú ujjú pólókat, erről szólt a kérdésem. És nem iskolába venném fel, hanem mondjuk sétálni. Ezeket a cuccokat pedig nem gyerekrabszolgák gyártják, hanem a szerb illetve a török textilipar... És hogy az utolsó mondatodra is válaszoljak, vannak márkás cuccaim, sőt, a legtöbbjük az, utálom a kínai dolgokat. Ugyanakkor én sem szeretem a hatalmas márkajelzéseket, és nem is ezért döntök egy ruha megvásárlása mellett. Azt pedig kikérem magamnak, hogy panelproli vagyok. Ez a kérdés csak felmerült bennem.
2014. aug. 1. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!