Meg lehet tanulni magassarkúba járni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nagyon tetszenek az ízléses (!) magassarkúk. De annyira nem tudok bennük járni, vagyis estére kicsit megfájdul a lábam. Lehet túl magassal próbálkoztam (8-10 centi). Mennyivel kezdjem, és hol találok olcsóbb magassarkút? Sajna a Tamaris például nekem drága, de jó lenne egy viszonylag kényelmes cipőt... :)2014. jún. 30. 19:52
1/4 anonim válasza:
Persze,meg lehet tanulni benne járni.nézz körül a deichmanba ott vannak olcsóbb magassarkuk
2/4 anonim válasza:
8-10 az elég magas, 5-7 centiset keress, vagy olyat ami nem tűsarkú, hanem szélesebb sarka van.
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok, az kimaradt hogy szerintem nincs ember akinek egész napos viselés után ne fájna a lába a 8-10 centis cipőben.
4/4 anonim válasza:
Először kicsit kisebb sarokkal kezdj és ne tűsarkúval.
De mondjuk egy platformos cipővel is próbálkozhatsz, abból szerintem simán mehet a 8centis is. Nekem a csizmám volt most patformos 8centi sarokkal és simán tudtam benne járni és nem fájt a lábam benne akkor se ha egy egésznapot nyomtam le benne.:)
De ha nagyon nem megy a járás benne ne erőltesd, mert az nagyon kiábrándító, mikor valakinek egy 8-10centis tűsark van és bukdácsol benne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!