Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz márkás sportruházatban...

Gáz márkás sportruházatban járni a hétköznapokon?

Figyelt kérdés

Épp a hétvégén készülünk a szabadkai piacra. Ott rengeteg Adidas, Nike, Puma, stb. ruha van, képeket láttam, és nagyon megtetszettek a felsők. Nem kelt slampos benyomást, ha a hétköznapokra felvennék olyan felsőket? Ja és tudom, hogy nem eredetiek, de nagyon jó minőségű replikák.

16/L

2014. júl. 31. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sport ruházatot sporthoz szokás felvenni, utcára azért illene rendesen felöltözni. Felénk például a cigányok járnak csak ilyen márkás sportcuccokban.

A minőség replikák esetében meg kínai, mivel ott készül. Ennyi erővel vehetsz kínai boltban is normálisnak látszó ruhákat. Egy fokkal jobb mint a márkareklámozós sportcuccok.

2014. júl. 31. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Ilyenekre gondoltam: [link]

Valószínű, hogy inkább maradok az eredeti cuccoknál, és ott sem a sportmárkáknál. De azért még várok véleményeket.

2014. júl. 31. 15:06
 3/11 anonim válasza:

Ezek nem márkásak, csak márkajelzéssel ellátottak. Mint írtad is nem eredetiek, csak rajtuk van a logó.

Én pl futok. Egy rendes futócipő 30 ezertől felfelé van. Ha ilyet látnék valaki lábán mondjuk egy diszkóban, lehet kiakadnék (bár tulajdonképp magánügy). De amiről Te beszélsz azok csak pontosan olyan divatcuccok amik pont olyan embereknek való akik mutogatni akarják, hogy márkás cuccban járnak. Sporthoz nem sok közük van, max a fazonjuk...

2014. júl. 31. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Pl én Lacoste, Dunlop galléros felsőket is hordok, farmerral, és nike airmax-el. Mondjuk én kondizni is járok és passzol az alkatomhoz a sportosság.

Egy karcsú csajon, akinek jó teste van, nyugodtan hordhat sport cuccokat.

22F

2014. júl. 31. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Háhogyadevlábane. Pontosan azt kelt. Slampos, ráadásul gagyi koppintás hatást kelt.

Azért sportruházat, hogy sportoláshoz hordjad. Futni, bringázni tuti. Máshova suttyóság. De ezt sztem te is érzed, nem?

2014. júl. 31. 17:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, érzem. :D Csak felmerült bennem.
2014. júl. 31. 19:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is furcsa lenne, kivéve ha Sue Sylvester vagy a Glee-ből (:DD), szóval szerintem maradj a hétköznapibb daraboknal:)
2014. júl. 31. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:

komolyan ide csak tanyasiak írnak? miert ne vehetnéd fel utcára? kinek mi köze hozzá? ám, tudod mit ne vedd fel, mert egyes gyk-sok megszólnak

egy póló még nem sportruházat

nem full susogos melegítő szettet veszel fel mocskos pólóval amiből kidudorodik a sörhasad

egy sima póló még csak nem is cigányos

én mondjuk nem szeretem a hatalmas márkajelzéseket de ettől te még felveheted utcára az sem baj, ha nem eredeti

okoska megmondta akkor kinai, naja a márkás is az, csak szólok

2014. aug. 1. 00:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, akkor sem, ha nem eredeti. Én nem igazán foglalkozok a márkákkal, ha veszek valamit, akkor azt azért veszem meg mert tetszik és felőlem lehet az hamisítvány is. Nem gagyi, rossz minőségű az összes kínai cucc sem. Szerintem egy adidas póló vagy egy sportcipő abszolút nem gáz utcára egy farmerrel. Egyedül a melegítőnadrágot nem szeretem az utcán látni, ha nem olyan sportos feliratos, csíkos, akkor még úgy elmegy. Nem kell mindig teljes puccba vágni magad, ha kilépsz a küszöbön, de iskolába mondjuk nem nagyon tudom elképzelni. Bár, a rövidnadrágok, térnadrágok már nem olyan vészesek. Csak simán sétálni, kutyátsétáltatni tökéletesek nyáron, szerintem oda nem kell különösebben felöltözni és kényelmesebb is mint farmerban mondjuk. Mondjuk én nem vagyok az a sportos típus, nem hordok ilyesmiket max. otthonra vagy kutyázni, de oda is inkább ilyen egyszínű, nem olyan nagyon sportos pólókat, melegítőket veszek, valahogy nem az én stílusom. Az biztos, hogy nem szólom meg azokat, akik így öltöznek fel csak akkor jegyzem meg magamban, ha egy szebb, csinosabb felsőhöz mondjuk melegítőt vesznek fel vagy szoknyához futócipőt, de ezek elég szélsőséges példák.
2014. aug. 1. 02:41
 10/11 anonim ***** válasza:

"komolyan ide csak tanyasiak írnak? miert ne vehetnéd fel utcára? kinek mi köze hozzá? ám, tudod mit ne vedd fel, mert egyes gyk-sok megszólnak "

Whooa. Bocs, nem nem vagyok tanyasi, de tudomásom szerint ez pont hogy panelproli viselet. Pont azért gáz, mint a hamis luivitton táska. Mert mindenkinek ordít róla, hogy ez hamis, illetve mivel illegálisan gyártják, gyerekmunkával készül rabszolgabérért. Ha nincs pénzed eredetire, vegyél noname faranctuggyamis pólót, az totál oké.

2014. aug. 1. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!