Jól néz ki egy fiúnak a tragus piercing?
Szerintem senkin nem néz ki jól, de nyilván nem is én vagyok a célcsoport akinek tetszeni akarsz, mivel alapból undorodom az air maxes, kivágott pólós divatemberektől.
Ha ilyet akarsz hát csináltass ilyet.
Igazából sztem az a kérdés, hogy szép-e a füled. Bocs, sőt, tiszta-e.
Ha ezek megvannak, és jó minőségű az ékszer, akkor szerintem tuti.
Mondom ezt úgy, hogy én is fényévekre vagyok az airmaxes-kivágott pólósoktól.
Fiú vagyok és csütörtökön volt két hetes a tragusom. Fiúk is hordanak, de lányok körében elterjedtebb az tény. Viszont aki kicsit is intelligens az nem fog emiatt búzázni, akinek meg nem tetszik annak nem. Neked kell h tetszen. Én nem bántam meg :) És mindkét fülemben van fülbevaló, persze felemás stílusban, szines pöttyök, nagy kövek és tudod mit? Pont leszarom, h ki gondolja azt h bzisan öltözöm. V nyakút csak amiatt nem hordok mert folyamatosan kipattogok a felsõtest gyantázása miatt és ugy ciki lenne.
Nekem nem gyulladt eddig be, remélem nem is fog, a szúrás is egy pillanatig kellemetlen. Viszont megnézném milyen is a belsõ porcod, akinek kicsi annak nem ajánlatos. Irj privit ha gondolod :D
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!