Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az gáz, ha valakin...

Szerintetek az gáz, ha valakinek fake piercing-je 'van'?

Figyelt kérdés
Ciki az, ha nem igazi piercinged van, hanem csak úgy csinálod meg mintha valódi lenne?

2012. okt. 22. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
ha azzal próbálja ki, hogy állna nem, ha hosszútávon, igen.
2012. okt. 22. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ciki mert kieshet elmozdulhat, és ha nem is veszed észre, attól más látja
2012. okt. 22. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen fake piercingre gondolsz. Mondjuk egy karika az orrba/szájra rakva épp olyan mint egy normális piercing, semmi gond nincs vele, ha be tudod úgy rakni hogy ne mozogjon el és ne kelljen fél percenként azt piszkálnod.
2012. okt. 22. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki, de ha csak azért veszed hogy otthon kipróbáld hogyan áll, vagy csak egy buli erejéig viseled akkor nem vészes. :)
2012. okt. 23. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz. a piercinget sem azért hordják hogy lyuk legyen a testükön, hanem, hogy ott legyen az a bizonyos ékszer. ha meg lehet oldani lyuk nélkül is, ugyanazt a hatást kelti.
2012. nov. 8. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha azért veszed, hogy meg nézd, hogy hol áll jól, vagy hogy jól e áll. Akkor nem gáz. De ha viszont emberek közé akarsz menni, akkor igen. :D én pl most fogom kiszúrni, és nem divatból szeretnék, vagy hogy "lyuk legyen a számon", hanem azért mert tetszik, és szeretném (emlék, ilyesmi) :)
2013. jan. 7. 18:20
 7/7 anonim válasza:
Nem értem miért tartják ennyien gáznak hosszútávra. Nem az a lényeg, hogy van e lyuk az adott helyen hanem, hogy az ékszer megvan. Nekem is van egy (Helix) hónapok óta. Ha valaki nem akarja kilyukasztgattatni magát, miért gáz, ha egyszer a hatás ugyanolyan? Nekem sima fülbevalót sem bírta a fülem kezdetben, kamillateázni kellett vagy fél évig mert begyulladt mindig, pedig igényes, steril helyen csináltattam. Nem akarok mégegyszer olyan tortúrát, mint akkor, az ékszer viszont tetszik. Nem is tervezek kiadni egy csomó pénzt lyukra, ha egyszer rengeteg féle fake pc-t meg tudok rendelni. Én speciel csak a fülembe akarnék, de az oda való fakeeket is lehet tenni orrba, szájba, köldökbe, szemöldökbe, stb. Nekem ez így elég is, több helyre nem is nagyon láttam fake piercinget.
2015. szept. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!