Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik azok a dolgok, amikkel...

Dan90 kérdése:

Mik azok a dolgok, amikkel egy fiú ha rendelkezik, a tetovált, piercinges hardcore lányok egyből felfigyelnek rá?

Figyelt kérdés
Csak hogy a saját példámmal éljek, ha meglátok egy lányt akinek sok tetkója, piercingje, színes esetleg felnyírt haja van stb, akkor egyből felfigyelek rá, még ha alapból nem is venném észre mert nekem ezek a dolgok tetszenek. Mik azok a dolgok amikre ezek a csajok felfigyelnek?

2013. febr. 5. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Tetkó, piercing, színes esetleg felnyírt haj, stb.
2013. febr. 5. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanazok amik rajta is megtalálhatók..
2013. febr. 5. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
tetkó, piercing, STÍLUS
2013. febr. 5. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyannak kell kinéznek. Az, hogy ő kinéz valahogy, nem jelenti azt, hogy automatikusan bírni fog mindenkit, aki tetovált, vagy utálni mindenkit, aki nem az. Ez egy idióta bekategorizálás csak. Nekem több piercingem meg tetoválásom is van, és ugyanúgy bejön egy dögös tetovált pasi, mint egy dögös divatosabb.
2013. febr. 5. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Tele vagyok extrémebbnél extrémebb piercingekkel, de a párom teljesen szolid, átlagos külsejű férfi.

Nem csak a külsőn múlik, hogy összeillik-e egy pár. :)

Felfigyeltem rá, mert kiváló sportoló (mellesleg az extrém sportokat kedveli, egy ilyen rendezvényen ismertem meg).

A piercinges, tetovált lányok, nem feltétlenül a magukhoz hasonló pasikra fognak felfigyelni. :)

Nem kellene úgy tekinteni ránk, mint egy külön fajra. Ugyanúgy ismerkedhetsz meg egy piercinges lánnyal mint bárki mással.

25/N

2013. febr. 5. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van piercingem, tetoválásom, színes felnyírt hajam, mégis inkább az elegánsabb férfiakhoz húz a szemem/szívem. Nem volt még hozzám "idomuló" pasim/párom.
2013. febr. 5. 19:29
 7/8 anonim válasza:
hát én is ilyen csaj vagyok nekem pl a hasonló stílusú pasik jönnek be.
2013. ápr. 3. 01:22
 8/8 anonim válasza:

fültágesz<3

snakebite/spiderbite/septum és esetleg mosolypont piercing. a bridge sem rossz:)

tattook? bármilyen mennyiségben, csak legyenek szépen kidolgozva:)

2013. okt. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!