Van olyan élet/öltözködési stílus hogy hardcore? És ha igen mik a jellemzői?
Figyelt kérdés
képet is kérek:D2012. márc. 16. 22:33
1/10 anonim válasza:
ha annyira hardkór vagy mért nem tudod magadtól
2/10 anonim válasza:
előző, nem mondta h ő hardcore -.- Miért kell belekötni?
3/10 A kérdező kommentje:
valami értékelhető válasz?:D
2012. márc. 18. 00:33
5/10 anonim válasza:
Öltözködésre ilyesmi(előző válaszoltó voltam)
6/10 A kérdező kommentje:
de lány vagyok:D
2012. márc. 20. 14:57
7/10 anonim válasza:
Attól függ melyik hardcorera gondolsz. Van a Metal féle hardcore és van a Gabber hardcore ami egy elektronikus zenei műfaj. Én az utóbbit képviselem ebben a viselet férfiaknál "susogós" melegítő vagy bomberzseki airmax cipővel vagy szimpla fekete mintás felső. Lányoknál inkább top és összefogott haj. Annyi a lényege hogy kényelmesen tudjál mozogni tánc közben mert kell a sebesség hozzá:D Amúgy ilyen nagyon veretős techno műfaj aminek inkább Hollandiában meg Németországban vannak erős gyökerei. Elsőre tutira csípni fogja a füledet mert nagyon gyors és laikus fülnek csak zaj az egész de ha meghallgatsz egy pár számot és úgy megtanulod érezni a zenét abba se bírod majd hagyni:D Ajánlom Neophyte- The tunnel című számát kezdésnek az nagyon szépen felvezeti az érzést meg olvass utána a wikipedián ha felkeltette az érdeklődésedet:)
8/10 A kérdező kommentje:
hát én a metal féle hardcorera gondoltam:D
2012. máj. 15. 21:30
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
igazából amit az utolsó hölgy válaszolt képekkel, azoknak semmi köze a hardcore-hoz
vegyük példának az Asking Alexandriát
ha elmennél egy hc buliba Askingos pólóba szerintem kettéröhögnének. az AA az emo, a Hatebreed az hc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!