Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen lányokról? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem szeretem ha valaki előítéletes, de mégis megkérdezem. Ti ''ózkodtok'' a rocker lányoktól? Csak, mert én is az vagyok, ez látszik is az öltözködésemen, és sokan megbámulnak, megvetően néznek rám stb. Neltek, főleg fiúknak mi a véleményetek?

2014. júl. 31. 01:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit írjak a reakciókra..nem a lázadó típus vagyok..és a rock lehet, hogy ''divat'' de nem mindenkinek..van, akinek életérzés..18 év fölött gáz? Szerintem nem, de ki mit gondol..:)
2014. aug. 14. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:

18 év felett a hétköznapokon "bohócnak" öltözni gáz. Ha rock koncertre vagy fesztiválra mész úgy, akkor ok.

A felnőttség egyik ismérve, hogy az alkalomnak megfelelően öltözködj.

2014. aug. 14. 22:46
 23/25 anonim ***** válasza:

"Ha valaki tényleg aktívan tesz is a változásért, az valami. Az nevezhető lázadásnak. De már megint nem értem, hogy ennek mi köze az öltözködéshez."

Nem tetszik hogy börtön-pszcihológiával mossák az emberek agyát a multi munkaadók, tehát megtalálom a kiskaput, hogy hogyan lehet átcsúszni a dresscode-on. Mindemellett kifogástalanul dolgozom, ezzel is prezentálva, hogy hibás a rendszer, és lám, lehet ez másként is.

Ez abszolúte intellektuális és békés lázadás, nem teszek semmilyen kárt senkiben, sőt, igyekszem pozitív példát mutatni, ezzel elősegítve, hogy az emberek újragondolják a prekoncepcióikat.

Azon meg nem tudok segíteni, ha neked a rádiokompatbilis médiatermék inkább punk, mint mint a tényleges avantgárd underground, ami kicsit többről is mert nyilatkozni, mint a ragasztó szipákolásáról meg valami lányról akit aktuálisan meg akartak dugni a kukák mögött.

Pont azért tartunk ott ahol, mert az emberek hajlandóak lehajtani a fejüket és és befogni a szájukat. Mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit enged a másik félnek megtenni. Igen, arról vagyunk híresek, hogy szolgalelkű kispolgárok és szuicid depressziósok országa vagyunk. Élhető ez így? Nem. Akkor miazistenért nyugodjak bele?

2014. aug. 14. 23:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó: Neked túl sok a szabadidőd. Miért lenne fejhajtás, ha arra a 8 órára, amíg a munkahelyemen vagyok, viselem a cég által biztosított ruhát? Ha meg nem adnának, akkor az lenne a bajod, hogy a saját ruhád megy tönkre a melóban. A mahad fajtának semmi sem felel meg.

Javaslom, hogy a plusz energiáidat fordítsd jótékony célra, és ne gyerekes baromságokra, mint a dress code kijátszása. Ideje lenne felnőni.

2014. aug. 15. 12:23
 25/25 Johnny Christ válasza:

Szerintem semmi baj sincs azzal, ha valaki rockosan öltözik sőt...:D

A goth lányokkal sincs baj, de ha így öltözöl ne lepődj meg azon, hogy megbámulnak, azért nem egy átlagos kinézet. Nekem még tetszik is, hogy van bátorságuk úgy öltözni ahogy nekik tetszik.

Szóval, ha nem tetszik hogy bámulnak akkor állj be a sorba, és hordj "divatos" ruhákat.

2014. aug. 15. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!