Mit gondoltok a tarisznyas lanyokrol? Szerintem borzalnas, izlestelen es olcso ruhakat hordanak. Egyaltalan nem noies stilus es nem is ertem, hogy tudnak igy kimenni az utcara.
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 22:44
1/15 anonim válasza:
Te kikről beszélsz? Mi az, hogy "tarisznyás lányok"?
2/15 anonim válasza:
Hátz a tarisznyák. Első még nem hallottál róluk? Általában a bölcsészek stílusát hívják így.
Nekem se tetszik egyébként, de nem ítélem el őket a stílusuk miatt. Ha így érzik jól magukat, akkor hajrá.
3/15 anonim válasza:
Nem, tényleg nem hallottam még ezt a kifejezést és még mindig nem tudom, hogy kell elképzelni :D
4/15 anonim válasza:
Azért jó lenne, ha valaki linkelne már egy képet, hogy mégis miről van szó. :D Amúgy valaki azt írta, hogy a bölcsészek ilyenek gyakran: nos az akkor nagyon jó, mert megfigyeléseim szerint a bölcsész lányok a legcsinosabbak, legelegánsabbak és legnőiesebbek. Némelyikük igazi kis hölgy :) 23/f
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Nem mindenkinek van pénze drága ruhákra és drága táskákra!
De azért még nem ízléstelenek.
Sokkal ízléstelenebbül öltözködnek a plázacicák a márkás cuccaikban!
7/15 anonim válasza:
A képen levő tarisznya kifejezetten ízléses, azért is, mert népi motívumok vannak rajta.
8/15 anonim válasza:
Neked nincs nagyobb problémád?
Te vajon hogy nézhetsz ki,ha már a tarisznyákra is irígykedsz....:D
23F
9/15 anonim válasza:
Mi van???
Bocsi, de nem értem. Neked a tarisznyákkal van gondod?
Szerintem ez nem stílus kérdése, de lehet hülye vagyok.
10/15 Shai-Hulud válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!