Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a tarisznyas...

Mit gondoltok a tarisznyas lanyokrol? Szerintem borzalnas, izlestelen es olcso ruhakat hordanak. Egyaltalan nem noies stilus es nem is ertem, hogy tudnak igy kimenni az utcara.

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 22:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ezeket a lányokat a férjem mindig csak úgy emlegette, hogy nézd már ott is egy tarisznyarák...szóval felénk így hívják őket..de szívás az élet..elvett engem aki anno még pláza cica voltam,..és hét év házasság után tarisznyarák lettem:)és nagyon élvezem:))
2014. júl. 12. 00:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan... ez a legnagyobb problémád az életben? Zavar az téged, hogy nem mindenki plázap.csa?
2014. júl. 12. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem egészen értem, hogy milyen lányokról van szó, és a google sem nagyon segített. Ha az ilyen hippi-féle öltözködésre gondolsz, akkor az nekem se tetszik, sőt. Azt viszont nem értem, hogy miért olyan nagy probléma, ha valaki olcsó ruhákat hord. Ez mindenkinek a magánügye. Az ízléstelen kifejezést pedig egészen másra használjuk.
2014. júl. 12. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy pontosan kiket kell elképzelni, de szerintem semmi közöd ahhoz, hogy ki hogy öltözködik. Komolyan nem értem, hogy másokat ez miért tud zavarni. Engem nem zavar, ha valaki kicsit egyedibben öltözködik, mert legalább van stílusa és nem rohan fejjel a divat után, ami ma már minden sz@rságot kitalál, de mégis veszik, mert "ez a divat".

Egyébként konkrétan nekem is van tarisznya-féleségem, és eddig sokan dicsérték. igénytelenek meg végképp nem mondanám, mivel kézzel hímezték. Ilyesmi, csak nem matyó, hanem torockói: [link]

2014. júl. 13. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Van közülük olyan, akinek nagyon jól áll, mert látszik, hogy önazonos, passzol hozzá a stílus. Attól, hogy nem miniruciban grasszál tűsarkúban, még nem nőietlen. Van viszont igénytelen változat is belőlük, akiről süt, hogy bármit felvenne, csak kényelmes legyen, és arra sem figyel, hogy legalább színben passzoljanak a dolgok, na az nekem sem tetszik.
2014. júl. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!