Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen lányokról? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem szeretem ha valaki előítéletes, de mégis megkérdezem. Ti ''ózkodtok'' a rocker lányoktól? Csak, mert én is az vagyok, ez látszik is az öltözködésemen, és sokan megbámulnak, megvetően néznek rám stb. Neltek, főleg fiúknak mi a véleményetek?

2014. júl. 31. 01:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
67%
Én egyszer kimentem a goth öltözetembe az utcára és mindenki megbánult, szóval átérzem.
2014. júl. 31. 02:07
 2/25 anonim ***** válasza:
Ha tetszik maga a lány, akkor teljesen mindegy, hogy milyen stílust képvisel. Bár alapvetően is szeretem a rock zenét.
2014. júl. 31. 02:14
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem ódzkodom tőlük. Aki megvetően néz, annak annyi agya is van. De az is lehet, hogy félre értelmezed a nézést.
2014. júl. 31. 03:08
 4/25 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten izgatnak a rocker/gót csajok :)
2014. júl. 31. 06:03
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem "ódzkodok", sztem zsír. De igazából nehogymár az én (vagy bárki más) véleményem gátoljon meg abban hogy jól érezd magad a bőrödben. Hajrá.
2014. júl. 31. 07:31
 6/25 anonim ***** válasza:

Én a helyedben imádnám, én kifejezetten arra hajazom, hogy minél távolabb kerüljek a tömegízléstől, nem akarok beolvadni!

Nyugodtan viseld büszkén a ruháid!

2014. júl. 31. 08:44
 7/25 anonim ***** válasza:
20%

Megmondom miert fura, hallgasd meg a radio adokat mennyire koter mufajt eroltetnek, miert mert az emberek tobbsege ezt a szhart szereti!

Es ha valaki ugymond kilog a sorbol azt kinezik!

En vagyok az elo pelda ra nezd meg a % omat azert kicsi mert itt a tobbseg nem szereti ha megmondjak a frankot!

En is metalt hallgatok az autoban is szoktam latni a megveto pillantasokat a masik autokb ahonnan epp ez a getta david meg a tobbi nyal folyik...

Szoval ezzel meg kell baratkoznod vagy te is beallsz a sorba a gyokerek koze!

A mai tarsadalom kirekeszti a szamukra kulonc embereket...

2014. júl. 31. 09:03
 8/25 anonim ***** válasza:
96%

Azért én ezzel az - aki kilóg a sorból kinézik - általánosítással én vigyáznék. Akit kinéznek, annak legtöbbször meg van az oka. Nem hiszem, hogy egy fesztiválon kinéznék a rocker lányokat, de egy színházba ne menjen már be bőrgatyában meg bakancsban. Mert ez esetben jogosan nézik ki/le.

És azt ne mond nekem, hogy azért nem szaros torta van a cukrászdában csoki torta helyett, mert hülyék az emberek. A nagy többség véleménye a legtöbb esetben irányadó. Akinek nem tetszik, az lázadjon nyugodtan, de vállalja a következményeit.

2014. júl. 31. 14:20
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Van ket oldal, az egyik ezt kepviseli x%-al es van a masik megint x%- al!

Nem lehet a tobbsegnek igazat adni mert lehet nem is ert egyet a tobbseggel csak azert osztja a tobbiek velemenyet mert nem akar vesziteni a nepszerusegebol!

En nemtartozom ezek koze ezert rekesztenek ki.

Es mibol gondolod, hogy annak van igaza aki hangossan beszel?

Magyaran akik tobben vannak, ez egy hulye 100- at csinal alapon megy..

2014. júl. 31. 15:17
 10/25 anonim ***** válasza:
65%

Nem. De ha az emberek 99%-a a csoki tortát választaná a szar ízű torta helyett, akkor nagy valószínűséggel a csoki torta a jobb. És hidd el, hogy nem gyávaságból nem választják a szar ízű tortát többen.

Nem azt mondom, hogy helyes kinézni valakit - én sem teszem - bár sosem választottam volna páromul a kérdező stílusú nők közül. Aki lázad, az tegye nyugodtan, de szokjon hozzá, hogy a nagy többségnek ez nem tetszik, és a tapintatlanok ezt a tudomására is hozzák.

2014. júl. 31. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!