Nektek mi a véleményetek az ilyen lányokról? Többi lent.
Én a helyedben imádnám, én kifejezetten arra hajazom, hogy minél távolabb kerüljek a tömegízléstől, nem akarok beolvadni!
Nyugodtan viseld büszkén a ruháid!
Megmondom miert fura, hallgasd meg a radio adokat mennyire koter mufajt eroltetnek, miert mert az emberek tobbsege ezt a szhart szereti!
Es ha valaki ugymond kilog a sorbol azt kinezik!
En vagyok az elo pelda ra nezd meg a % omat azert kicsi mert itt a tobbseg nem szereti ha megmondjak a frankot!
En is metalt hallgatok az autoban is szoktam latni a megveto pillantasokat a masik autokb ahonnan epp ez a getta david meg a tobbi nyal folyik...
Szoval ezzel meg kell baratkoznod vagy te is beallsz a sorba a gyokerek koze!
A mai tarsadalom kirekeszti a szamukra kulonc embereket...
Azért én ezzel az - aki kilóg a sorból kinézik - általánosítással én vigyáznék. Akit kinéznek, annak legtöbbször meg van az oka. Nem hiszem, hogy egy fesztiválon kinéznék a rocker lányokat, de egy színházba ne menjen már be bőrgatyában meg bakancsban. Mert ez esetben jogosan nézik ki/le.
És azt ne mond nekem, hogy azért nem szaros torta van a cukrászdában csoki torta helyett, mert hülyék az emberek. A nagy többség véleménye a legtöbb esetben irányadó. Akinek nem tetszik, az lázadjon nyugodtan, de vállalja a következményeit.
Van ket oldal, az egyik ezt kepviseli x%-al es van a masik megint x%- al!
Nem lehet a tobbsegnek igazat adni mert lehet nem is ert egyet a tobbseggel csak azert osztja a tobbiek velemenyet mert nem akar vesziteni a nepszerusegebol!
En nemtartozom ezek koze ezert rekesztenek ki.
Es mibol gondolod, hogy annak van igaza aki hangossan beszel?
Magyaran akik tobben vannak, ez egy hulye 100- at csinal alapon megy..
Nem. De ha az emberek 99%-a a csoki tortát választaná a szar ízű torta helyett, akkor nagy valószínűséggel a csoki torta a jobb. És hidd el, hogy nem gyávaságból nem választják a szar ízű tortát többen.
Nem azt mondom, hogy helyes kinézni valakit - én sem teszem - bár sosem választottam volna páromul a kérdező stílusú nők közül. Aki lázad, az tegye nyugodtan, de szokjon hozzá, hogy a nagy többségnek ez nem tetszik, és a tapintatlanok ezt a tudomására is hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!