Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek van eredeti luxusmárkás...

Nektek van eredeti luxusmárkás terméketek? Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom : )

Figyelt kérdés
Nem kozmetikumra gondolok, hanem ruhákra.
2014. júl. 30. 11:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20-as: Szabad megkérdeznem mivel foglalkozol?
2014. júl. 31. 14:41
 22/34 anonim ***** válasza:
Úgy látom vannak itt nagyon szerencsés emberek is. :) Jelenleg a családom feleslegesnek tartja a luxurmákákat, de azért néha belefér. Remélem nekem is olyan fizetésem lesz, amiből ezt megengedhetem magamnak. Persze, én alapból nem vagyok az a nagyon elegáns lány, így nem biztos, hogyha lenne is rá pénzem, meg is venném azokat a darabokat.
2014. júl. 31. 16:02
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
a 20-as valószínűleg luxusprostituált vagy vállalkozó. Ha luxusprosti akkor nem nagy dicsőség megélni a testéből ha pedig vállalkozó akkor nagyon egyszerű: amit mi befizetünk adót azt ő nem teszi meg és abból a pénzből veszi meg a kis szarjait. Ez sem nagy dicsőség.
2014. júl. 31. 17:17
 24/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt buktad! :) Fura ez a magyar mentalitás, ha valaki jól keres, az vagy prosti, vagy adócsaló! Egyik sem vagyok, elárulom! ;)
2014. júl. 31. 18:45
 25/34 A kérdező kommentje:

hát a 23. kommenten nem lepődtem meg... :/

Nekem nincs, nem is vagyok (még) olyan helyzetben. :-) :/

2014. júl. 31. 19:42
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kiváncsian várjuk, hogy mi a foglalkozásod :) Úgy gondolom, hogy ebben az országban tisztességesen aligha lehet ennyi pénz keresni, hogy ilyen luxustermékekre teljen főleg nőként.
2014. júl. 31. 23:29
 27/34 anonim ***** válasza:
Főleg nőként??? :D Na gratulálok! Egy nagy cégnél vagyok vezető beosztásban! Várjuk? Csaj te vártad ezt a választ! Megkaptad! Elégedett vagy? Attól, hogy te nem keresel ennyit, vagy nem mozogsz ilyen körökben, még létezik jó fizetés! Csak tenni kell érte, nem lesni a sültgalambot, meg fröccsögni azokra, akik elérték amit szerettek volna!
2014. aug. 1. 00:01
 28/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, várható volt! :D Főleg nőként... :D Kikészülök, hogy milyen korlátolt emberek vannak! :D
2014. aug. 1. 00:03
 29/34 anonim válasza:
Nem értem az itteni válaszolókat, mire jó több százezer forintos ruhákat, meg ékszereket hordani? Nekem bőven millió feletti a keresetem (külföldön) mégse érezném magam többnek azért mert drága ruháim vannak, és nem is költenék rájuk, mert habár megtehetném, de engem nem így neveltek. A legdrágább holmim is 2 db öltöny, az egyik egy Ralph Lauren a másik pedig Hugo Boss, ezek is csak azért vannak, mert a cég fizette. Saját pénzből biztos nem vettem volna meg. A 17 éves lánynak pedig üzenném: majd ha neked kell megkeresni az árát, akkor biztosan nem leszel ekkora nagy arcú kis tinimajom, és abban is biztos vagyok, hogy saját keresetből nem lesz pénzed olyan ruhákat venni.
2014. aug. 3. 19:47
 30/34 anonim válasza:
17 éves lánynak üzenem: álmodik a nyomor.:D Csak szeretnél te ilyen cuccokat.
2014. aug. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!