Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek van eredeti luxusmárkás...

Nektek van eredeti luxusmárkás terméketek? Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom : )

Figyelt kérdés
Nem kozmetikumra gondolok, hanem ruhákra.
2014. júl. 30. 11:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
9-es, én is így vagyok! Nem érzem magam többnek, de mégis jó érzés a 3100 eurós Chanel Boy-t a vállamra akasztani...
2014. júl. 30. 23:47
 12/34 anonim ***** válasza:

Persze, csak azt hordok. A szüleim szerint nem kell beleolvadni a környezetbe a kínaival.

Csak márkás dolgokat hordok( Prada Dior Chanel Kors Vuitton Gucci stb.)

Természetesen eredeti.

Persze a suliban sokszor elhordanak mindennek a hátam mögött, de az irigység ilyen.

Megmondtam, ha nem pofáznának nekem, lehet valamelyik megkapná a régi 2.55-ős táskám. Persze rögtön nyalni kezdtek.

De mindegy. A kérdésre válaszolva, igen van.

17/l

2014. júl. 31. 00:45
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

10-es: Magyarországon élek, Budapesten. Kicsit őrjítő mert bevallom őszintén az ilyen drága luxusmárkák tervezőivel annyira elszalad a ló, hogy néha bemegyek egy Dolce üzletbe és valami iszonyúan ronda darabok néznek rám. A tervezők már szétkokózták az agyukat, tudják hogyha bármit csinálnak akkor is megveszik a méregdrága darabokat mert ha a nevüket adták hozzá akkor "biztos jó és szép" alapon. Nagy ritkén én is szépen átbattyogok a Zarába, mert azért szerintem a középkategóriából is legalább vannak annyira szépek, sőt szebbek mint a luxustermékek de nagyon ritka ha ilyet vásárolok. Annyiban jobb a felsőkategória, hogy soha de soha nem megy szét semmi, nagyon jól összevannak rakva, ráadásul örökös garancia van mindenre.

Utolsó válaszoló 17/L: a téged körülvevő emberek valószínűleg nem irigyek hanem nevetnek rajtad mert ők tudják vagy hiszik, hogy kamu cuccokat hordasz. Ennyire nagyképűen és lekezelően bánsz velük a semmi miatt :) És ha tényleg ennyire gazdagok vagytok, hogy 17 évesen ilyenekre van igényed és meg is kapod akkor fogadj el egy jó tanácsot: hidd el, látják, hogy mi van rajtad, nem kell külön még felvágni mert ha felnőttként is ezt fogod csinálni akkor max. barátokat vehetsz magadnak mert mindenki gyűlölni fog. A pénz nagy úr, mindenkinek szüksége van rá és soha nem elég senkinek. Ha olyan orra alá dörgölöd akinek kevesebb van mint neked akkor nem a tiszteletedet vívod ki hanem az utálatot. Inkább arról legyél híres, hogy tehetős vagy de szerény mert az olyanokra felszoktak nézni. Csak mondom.

2014. júl. 31. 11:14
 14/34 anonim ***** válasza:

Őrjítő? :D Azért sokaknak tetszene az ilyen "örjítő" élet! Stefano Gabbana-nak egyébként pont nincs köze a kokóhoz... Melyik Dolceba szoktál menni? A ruhatervezés is művészet, a szépség ez esetben is relatív! A ronda szót már csak a művész tiszteletéből sem használnám soha. Vannak, akiknek pont azok a darabok tetszenek! Más stílus, más korosztály, stb. Én is bemegyek a Zarába, általában előre kiválasztott darabokért, célirányosan. De sokkal jobb a Galleria Vittorio Emanuele II-ben vásárolni. Még az Andrássyn is! Ott azokra a darabokra is sokáig rácsodálkozom, amiket nem vennék fel soha. Nem mert rondák, hanem mert nem az én stílusom, nem nekem való.

Egy kicsit fura ez, mikor az ember ölébe huppan a pénz, és nem tudja értékelni azt, amit megvehet/megtehet. Igazából nem is érti a lényegét.

A leírásod alapján ugyanolyan színvonalon élünk... Csak én magamnak teremtettem ezt meg! Biztos ezért más kicsit a szemléletünk! Ami neked örjítő, az nekem örömet okoz! :)

2014. júl. 31. 11:54
 15/34 anonim ***** válasza:
17/L, teljesen igaza van az előttem szólónak! Téged nagyon fognak utálni, ha nem változtatsz a hozzáállásodon. A másik, hogy érdekbarátaid lesznek, akikre igazán sosem számíthatsz majd. Ha gáz lesz, ott hagynak a sárban!
2014. júl. 31. 11:59
 16/34 anonim ***** válasza:

14-es: Nem feltétlen a Dolce párosra gondoltam, hogy kokainoznak meg drogoznak ez csak általánosítás volt részemről.

Nekem például azért nem tetszik 1-1 darab mert rondának találom. Nem minden esetben tartom művészetnek néhány kollekció megalkotását.

Az andrássy úton lévő Dolce üzletbe tértem be és akkor szembesültem vele, hogy számomra rondának talált darabok néznek rám vissza és ez nem egyszer fordult elő. Azért valljuk be ép elméjű embernek például soha nem jut eszébe a kreáció megalkotása. Például mikor kijött a Moschino Mc'Donalds-os kollekciója amit Jeremy Scott alkotott... hát egyszerűen botrány, és mégis megveszik több százezerért a darabokat. Társadalomkritikának indult, de az elvakultak még azt is szépnek találták és művészetnek, már ne haragudj de én ebben nem látok semmi művészetet hanem pár fehér csík felszippantás utáni agymenésnek nevezném.

Örülök, hogy te megdolgoztál ezekért és önerőből építetted fel. Nekem tény, hogy az ölembe hullot és igen is tudom értékelni. Akiknek így jön a lehetőség a szép életre azok szoktak úgy viselkedni mint a kedves 17/L. Szerencsére én a földön ragadtam. Az, hogy a vőlegényem előtti korszakban milyen anyagi helyzetben álltam az egyáltalán nem kivehető a fent leírtakból, egyszerűen csak ez lett a "kérés" felém mikor bekerültem a családba és pont.

2014. júl. 31. 12:19
 17/34 anonim ***** válasza:

Még annyit tennék hozzá, hogy nekem az sem művészet mikor egy fehér vászonra ráhánynak pár pacát és az tükrözi az alkotó akkori kedélyállapotát.

Minden ember más, te ezt tartod művészetnek, én mást. Te sokkal jobban értékeled a ruhákat és a márkákat mint én. Én megvenni és hordani szeretem őket, ezen túl én már nem gondolok rájuk másképp. Azért ne én legyek a hibás mert te és én másképp vélekedünk a dolgokról és ez biztos abból adódik mert nekem az ölembe hullott. Te értékeld ezeket én értékelek mást, sosem hibáztattam senkit mert nem ugyanazon véleményen voltunk, ennél lehetnél te is kicsit okosabb és kevésbé elvakultabb. Köszönöm

2014. júl. 31. 12:26
 18/34 anonim ***** válasza:

Ne értsd félre, nem vagyok elvakult! És vannak dolgok, amiket sokkal többre ertékelek! Én nem akartalak megbántani, sajnálom, ha annak vetted! Másként értékeljük a dolgokat, ez tény. De azt hiszem mindketten jól érezzük magunkat, ha 1-1,5 millió értéket aggatunk magunkra! :) A Moschino kollekció szerintem egy elég jó fricska, nekem tetszik, bár nem vettem belőle egyetlen darabot sem, mert nem nekem való! :) Viszont láttam olyan lányt, aki nagyon jól tudta pl a táskát viselni! Az összefröcskölt vászon lényegét is érteni kell, azt sem venném meg, de valakinek felbecsülhetetlen érték! :) A ruhák nekem is használati tárgyak, félreértettél, egyszerűen csak tisztelem annyira a tervezőket, és azokat az embereket, akiknek más az ízlésviláguk, hogy nem rondázom le a cuccot. Sőt, van amelyiket kifejezetten szépnek tartom, de viselésre alkalmatlannak. Bár ez is relatív, láttam már olyan ruhát nőn, amire előtte azt mondtam, hogy nincs ember aki azt felveszi... És basszus, jól állt neki! Mert tudta viselni! :)

Az Andrássy úton a Dolce üzlet lassan 1 éve megszűnt!

2014. júl. 31. 12:43
 19/34 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült a végére megértenünk egymást.

Valóban? Látszik nem voltam annyira törzsvásárló, de ezek után végképp nem térek be oda :D

2014. júl. 31. 12:52
 20/34 anonim ***** válasza:
Vettem egy kabátot tavaly ősszel ott, másnap bezárt! :D :D Biztos azt várták, hogy azt a kabit eladják! :D :D A Capsula-ban van még pár Dolce darab, de nagyon silány a választék, maradékok nagy részben előző kollekciókból. Az Il Bacioban vannak mostmár kiegészítők! :)
2014. júl. 31. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!