Még csak a karreirem kezdetén vagyok, tehát lehet akár milyen jó fizetésem, de én sajnálok ennyi pénzt ruhákra, kiegészítőkre kiadni. Ismerem magam, tudom milyen gyorsan változik az ízlésem.
2014. júl. 30. 12:43
2/34 anonim válasza:
Hát egyenlőre mivel nincs saját fizetésem így nincs, de remélem majd lesz.
A legdrágább cipőm 40000ft, a ruháim nem luxus, de márkás termékek 10000-20000ftmos felsőim vannak.
Kozmetikumaim vannak. Pl chanel
2014. júl. 30. 14:47
3/34 anonim válasza:
Van egypár. Mikor a férjemmel 4 éve kiköltöztünk külföldre és elkezdtünk döbbenetesen sokat keresni, akkor vettem ezt-azt, örültem hogy végre már ezt is megtehetem, méghozzá bűntudat nélkül, mert így is több, mint elég maradt a számlánkon. Aztán leszoktam róla, elcsitult ez az öröm. Nem bántam meg, de igazából semmi különös nem történik, ha Gucci cipőt, vagy Cavalli ruhát veszel: ott a boltban úgy jó érzés, meg hazafelé vonulni a pakkoddal az is mókás, de aztán beteszed a szekrénybe, örülsz neki, de tök ritkán van alkalom, amikor hordhatod...
2014. júl. 30. 15:21
4/34 anonim válasza:
Én szeretem nagyon a designer ruhákat, kiegészítőket. Anno én is azt mondtam, hogy felesleges, meg drága, de mióta olyan fizetésem van, hogy futja belőle, azóta megveszem ezeket a dolgokat. Nem azért, mert mutogatni akarom, vagy felvágni akarok vele, hanem mert egyszerűen szeretem, nekem örömet okoz! Mivel nincsenek nagy márkajelzésekkel jelölve ezek a ruhák, csak a belső címkéken van feltüntetve a név, így szerintem nem is tudják az emberek, hogy mit viselek, mondani pedig sosem fogom! Sokszor megdicsérnek, hogy szép a ruhám, táskám, cipőm, de egy köszönömmel én ezt letudom! :)
2014. júl. 30. 15:33
5/34 anonim válasza:
15:21 igen, nekem is van olyan, ami nagyon alkalmi, de általában én olyanokat veszek, amit hétköznapokon is tudok hordani. Pl A.Wang, Balenciaga, Stella Mccartney, Kenzo. Bár én egy Cavalli ruhát is simán felveszek ilyenkor nyáron dolgozni, vagy utcára! :) Persze az egyszerű fazont! :) Marc Jacobsnak is vannak jó kis hétköznapi dolgai!
2014. júl. 30. 15:43
6/34 anonim válasza:
Van, egy, de turiztam :). Egy Agent Provocateur fűző, ami újonnan 150 000Ft. Még rajta volt a címke, szóval vadi új volt.
2014. júl. 30. 16:17
7/34 anonim válasza:
MANGO kabát, 45.000 Ft.
2014. júl. 30. 20:45
8/34 anonim válasza:
Nincs, de lesz! Jelenleg csak imitálom, nert nincs saját keresetem, de ha már lesz, mindenképp beszerzek drága táskákat, cipőket. Inkább kevesebb cuccom lesz, fe azok drágábbak.
2014. júl. 30. 21:21
9/34 anonim válasza:
Van. Mióta a vőlegényemmel anno komolyra fordult a kapcsolatunk akkor magához költöztetett és lefektette a szabályokat, hogy innentől kezdve hitelkártya a nevemen, kaptam egy autót és mivel Ő is és az egész családja nagyon jómódú így tőlem is elvárt a drága holmik viselete.
Jimmy Choo cipők, Prada-Gucci-Michael Kors-Hermes-Alexander McQeen-Chanel táskák, Swarovski-Michael Kors ékszerek kiegészítők. És nagyjából a ruhatáramat hasonló márkák darabjai teszik ki. És elárulom: egyáltalán nem érzem magam többnek mert néha képes vagyok kb. 1 millió forintos szettet magamra aggatni. Igaz, hogy a stílus és az elegancia érzése bármennyi pénzt megér :)
A kedvenc darabom az egy Swarovski szív alakú medál ami hatalmas és a vőlegényem csináltatta Svájcban :)
2014. júl. 30. 21:57
10/34 anonim válasza:
Uhh, 9-es én meg is bolondulnék ha mindig így kéne öltözködnöm :). Megkérdezhetem hogy hol élsz? Mármint hogy Magyarországon vagy sem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!