Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez eredeti ray...

Szerintetek ez eredeti ray ban wayfarer napszemüveg?

Figyelt kérdés
Az van ráírva a szárára hogy made in Italy CE a másik száraára oldalára meg JK9049 56.... Vvaterán vettem azt irja aki ezeket eladja hogy ray ban eredeti wayfarer napszemüeg eredeti bemutató darab.
2014. júl. 25. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
2-3 hét, mire megérkezik? Mert akkor nem eredeti.
2014. júl. 25. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:
1-2 nap alatt megérkezett.
2014. júl. 25. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Vaterán, töredék áron vett vacakról te komolyan elhiszed, hogy eredeti? Édes, kis naív emberke, sokat kell még tanulnod a világról...
2014. júl. 25. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó:: Szerintem én többet tudok a világról mint te. Egyébként azért kérdezem meg mert én tudom hogy nem eredeti illetve nem tűnik eredetinek,, de azért szeretném itt is mefkérdezni, hogy erdeteti vagy nem, mert akkor olyan értékelést adok a vaterán, neki. Azt írja bemutató darab.. Külföldre vannak hozva kirakata erdeteti kirakati darab. Tőle vettem egyébként: [link]
2014. júl. 25. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Külföldről, elírtam.
2014. júl. 25. 16:01
 6/6 anonim válasza:
Nem eredeti. Nekem van eredeti Ray Ban-em. Onnan tudod a legegyszerűbben megnézni hogy: 1) A szárán kivül rajta van a dombor Ray Ban logo. 2)Ha szemből nézed akkor a jobb lencsében bele van gravírozva, hogy "RB" 3)A száron belül a szemüveg adatai vannak irva. Bele van irva hogy "Wayfarer" "Hand made in Italy" Illetve a szemüveg kódja "RB2140" Szemüveg és a lencse méretei.
2014. júl. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!