Nagyon kinéznek majd miatta?
En magat az iskolat tartom gaznak!
Latom meg nem sok tortenelmet tanultal mert ha fel lennel vilagositva, arrol hogy mit muveltek a keresztenyek a tortenelem soran, akkor te is epp ugy tennel ahogy en, ateista maradnal!
Csak egy kis izelito: boszorkany uldozes a szent invizicio neveben, ezernyi artatlan ember kivegzese buta vadak miatt, es ugye mint minden haboru fo kirobbantoja a vallas aminek koszonhetjuk a keresztes haborukat a szent foldert ahol szinten embrek ezreit meszaroltak le isten neveben!
Amugy elgondolkoztal mar ezen, hogy milyen isten az aki miatt embereket kell lemeszarolni?
En abban a suliban inkabb felnek sem mint, hogy oda jarnek!
Fuss amig tudsz..
A keresztény suli is csak egy iskola, csak képmutatóbb...
Ha nem raksz magadra fél centis szegecseket, akkor nincs semmi probléma a fent leírt ruházattal. Semmivel nem rosszabb egy bandás női (!) fazonú póló, mint egy neonszínű divatfelső, sőt, akkor már inkább az utóbbi a hivalkodó.
Még a bakanccsal sem lenne baj, bár nem tudom, az van-e Neked.
Ha mégis beszólnak érte, lobogtasd a drága házirendjüket, hogy nincs sem tetkód, sem piercinged, és megszagolhatják a ruhádat, nem büdös és nem koszos :D
24 éves goth lány
Már miért néznének ki?
Én is ilyen suliba járok, és a tanároknak csak akkor van bajuk a diákok öltözködésével, ha valaki kipakolja a melleit, olyan rövidnadrágot vesz fel, hogy elmenne bugyinak is, stb...de egy rockzenekaros póló vagy bőrkabát miért lenne rossz? :)
Katolikus suliba járok 3 éve és a pólóim nagy részén rockzenekarok vannak. Sőt,előszeretettel viselek oldalláncot is. Senki nem szól(t) miatta. Azokat jobban kinézik, akik több cm-es műkörmökkel, póthajjal parádéznak. Nem a tanárok, a diákok.
Szóval,menj nyugodtan!:)
énis ilyen suliba jártam. az első év az elég gáz volt.. először csak szakadt nadrág,bakancs,zenekaros póló ,aztán jött az hogy levágattam a hajamat tarajba :D
na hát minden óra így kezdődött : "hogy nézel ki?" a sulibamindenki röhögött rajtam :D
aztán gondoltam kiba**zok velük . befestettem a 20centistarajomat pirosra és fel is állítottam majd bementem a suliba :D hát az első óra előtt a tanár haza is zavart :)
szóval ne számíts sok pozítív gondolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!