Nagyon kinéznek majd miatta?
Figyelt kérdés
Keresztény suliban letolnak/fenyegetnek érte a tanárok ha rockzenekaros pólókban pl Iron Maiden,Ozzy pólókban,szagatott farmerben,bőrkabátban megyek? A házirendben csak az volt,hogy a ruha ne legyen koszos,legyen szolid,és ne legyen piercing,tetkó. . 15/L2014. júl. 17. 00:37
1/17 anonim válasza:
jah, de 1 hónap és szerintem minta diák lesz belőled
2/17 anonim válasza:
azt nem tudom kineznek e, de.piszokul nem noies, ebbe nem.gondoltal.bele?
3/17 A kérdező kommentje:
Hát jó,majd meglátom. . Amúgy nem arra gondoltam ám,hogy túlméretezett pulcsik,pólók. . vagy terepnadrág. . Direkt női. . A dzseki is. . Nagyon is nőies szerintem,és mások szerint is :-)
2014. júl. 17. 01:07
4/17 anonim válasza:
Hát... ezt majd az iskola eldönti.
5/17 anonim válasza:
Még 2 éve történt ált.suliban.. Metallica Death Magnetic-es pólóban ezüstkarlánc 4 db pecsét gyűrű.így jártam iskolába.. eleinte haza akart küldeni a magyartanár. De meg szokta már egy idő után:) cinkek ezek az iskolaak
6/17 anonim válasza:
Probald ki.
Amugy nem vagy mar gyerek, elhagyhatod a farsangi jelmezeket hetkoznap.
7/17 anonim válasza:
A szaggatott farmer szerintem nem a szolid kategóriába tartozik. A póló, ha visszafogott mintájú, feliratú, akkor egy szót sem szólhatnak rá - kb. mindenki feliratos, mintás pólókban mászkál, ha azokért nem szólnak, ezért sem fognak.
8/17 anonim válasza:
Szeritem ki fognak nézni miatta. Ez az öltözködés nem szolid kategória szerintem.
9/17 anonim válasza:
Én is ilyen suliba járok aztán Dimmu Borgir pólóba járok :D
10/17 anonim válasza:
Én keresztény suliba járok felnyírt régen kék most fehér hajjal, sminkkel, és régen én is sokat hordtam zenekaros pólókat, Iron Maiden, Linkin Park meg Green Day főleg, hozzá fekete fari és bakancs. Most erről már "leszoktam" de helyette ruhákban járok, amik nem feltétlenül térd alá érnek, még mindig alternatívan és a bakancsok még ott vanak. Az ofőm néha szól valamit, az igazgató egyszer megjegyezte, hogy "borzasztó a hajam" de nem fenyegettek semmi továbbival. Persze a mi sulink picit más mert amikor idejöttünk még nem volt vallásos, szóval most még annyira nem kemény. De máshol van, hogy egyenruha, minden a lehető legstolidabb, stb. És simán összeakadhatsz olyan tanárral, akinek ez az egyetlen szórakozása, hogy basztat a kinézeted miatt. De a házirendben nincs ott, hogy nem vehetsz fel zenekaros pólót, szóval szerintem nyugodtan. Majd kitapasztalod, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!