Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mást is kinéznek a márkásabb...

Mást is kinéznek a márkásabb üzletekből?

Figyelt kérdés

Szegény vagyok ez látszik az elhasznált ruházatomon is. Úgy értem kinyúlt, kopott (persze nem olyan drasztikus de pl. a fekete farmernadrágom már szürke és csíkos)

Szeretek a new yorkerbe és az ehhez hasonló üzletekbe járni a leárazások miatt, de némelyik helyen olyan csúnyán néz rám az eladó, hogy azonnal sarkon fordulok.

Más is van ezzel így ? :/

2012. nov. 23. 11:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
a new yorker az nem olyan márkás. én ott még jó ruhát nem találtam. nem még sosem néztek ki sehonnan.
2012. nov. 23. 11:36
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

new yorker márkás?:DD a f@szt csak túlárazzák azt amit megkapsz egy kínaiba is. Ha egy boltba kinéznek az az ő szégyenük nem a tied.

Kettő meg ne ilyen divatmajom boltokba menj akkor hanem normális kis sarki üzletekbe,vagy cosmos city pl ott is jó áron vannak ruhák,ilyen helyeken nem fognak kinézni mert nem a legújabb csőnaci van rajtad -.-

2012. nov. 23. 11:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Gimis koromban eléggé hülyén öltözködtem, úgy értem, éppen megvehettem volna a drágább ruhákat is, én jobb szerettem az agyonviselt tornacipőmben járni meg a kopott farmeromban. Egyszer a barátnőimmel benéztünk a mangóba, kíváncsiságból, és ott egy vásárló hölgy úgy nézett ránk, mintha leprásak lettünk volna :D elég vicces volt. Emiatt ne érezd magad rosszul, nem téged minősít, hanem őket.
2012. nov. 23. 11:45
 4/18 anonim válasza:
100%

Igen, sulis koromban velem is csinálták. Nem voltunk gazdagok,így nem is voltak szép ruháim.

Ma kilós Hádában vásárolok, jobb minőséget kapok ott, mint a legtöbb boltban és sokkal olcsóbban. Mindenki azt kérdezi, honnan vannak ilyen klassz cuccaim?;)

A New Yorkerben is ezren felpróbálják előtted, mielőtt megvennéd, akkor meg ugyanott vagy.

2012. nov. 23. 11:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg ezek az eladók mindenkire így néznek, ha szép vagy, ha ronda, ha 10ezer ftos nadrág van rajtad, ha gagyibb. megunták az életüket, az állandó ruha hajtogatást hogy szétpakolják a vásárlók, stb. pedig nekik ez a dolguk, és igazából manapság már bárkit felvesznek ilyen helyekre, nem tanítják meg nekik hogy viselkedjenek a vásárlóval. szerintem ennyi a titok. nagyon sok flegma eladó van, holott az a dolga hogy segítsen.
2012. nov. 23. 11:50
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát komán a New Yorker az minden csak nem márkás. :D

Olyan mint egy kínai, csak nem csing-csáng-csunk a neve. :D

2012. nov. 23. 11:52
 7/18 A kérdező kommentje:

2es: járok a cosmos-ba is, de ott ugyanolyan ruhákat találok mint a turiba és akkor inkább a turiban veszem meg olcsóbban.

És a legtöbb ruhám a kínaiból van. De sokszor szeretnék venni egy egyszínű felsőt (aminek pl húzott az ujja) amit a kínaiban nem tudok megvenni csak mintást, feliratost. New yorkerben pedig 900-1500 Ft-ért meg tudom ezt venni, leárazáskor.

Persze a new yorker is kínai ugyanugy mint a többi hasonló üzlet

2012. nov. 23. 11:53
 8/18 anonim ***** válasza:
36%

Azért nem olyan rossz hely a New Yorker. Farmerból szerintem egész jókat ki lehet fogni. És árban sincsenek elszállva.

Én csak azt nem értem, hogy miért elhasznált a ruházatod? Vegyél egy olcsó farmert, az simán kibír legalább 1évet, anélkül, hogy elhasználódna.

2012. nov. 23. 11:55
 9/18 A kérdező kommentje:

Az olcsó farmervásárlással nincs gond. 2500-3000ért tudok venni. De a legutóbbi ilyen nadrágom is 2-3 hónap után foltos lett, mintha le lenne csepegtetve -.-

Bár lehet, hogy a mosástól van. Gyengébb lett a színe és így fény derült a hibáira... :D Ugyanilyen nadrág testvéremnél fél év alatt szétszakadt. :/

2012. nov. 23. 12:00
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ha nálad ilyen hamar romlanak a farmerok, akkor mégis van különbség a kínai és a rendes bolti között.

Nekem van egy C&A-s, kb. 9ezer volt 3éve. Azóta rendszeresen hordom és semmi baja nincs, se kopás, se szakadás... Van egy 10ezeres New Yorkeres is, annak sincs semmi baja, jó minőségű. És még vannak hasonló árakon vett farmerjaim, amiknek szintén nincs semmi baja. Szerintem ne vegyél olcsó farmert, inkább gyűjts össze 10ezret és vegyél egy jót. Az nem fog fél év alatt szétmenni.

2012. nov. 23. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!