Sokan járnak közületek turiba? Sokan választják a turkálót a márkásabb helyek helyett?
Pont azért járok turiba, mert ott időnként lehet kifogni márkás, jó minőségű ruhákat, tiszta pamut felsőket, ráadásul nagy méretben :D, ami nekem nem elhanyagolható szempont.
Nagyon sok márkás ruhám van onnan, nem egy címkés (tehát soha nem hordott, vadonat új,) vagy alig hordott, Marks and Spencer, és társai.
Újonnan ilyeneket nem tudok megengedni magamnak.
Nem annyira az fontos, hogy hejj de divatos legyen, nekem fontosabb, hogy milyen az anyaga, a minősége a ruhának, és ezen az áron legfeljebb a kínai műszálas ...okat tudnám még megvenni.
Amúgy sokszor megdicsérik a ruháimat, tehát nem hiszem, hogy cikik lennének. :)
Hogyhogy vannak soha nem hordott, címkés ruhák? Hogyhogy a turkálókba kerülnek az ilyenek?
Köszönöm az eddigi válaszokat, kedvet hoztatok hozzá:)
Én ma voltam turkálóba, vállfásba. Láttam egy-két jó darabot, de mondjuk márkásakat nem. Majd legközelebb jobban körül nézek. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!