Mást is kinéznek a márkásabb üzletekből?
Szegény vagyok ez látszik az elhasznált ruházatomon is. Úgy értem kinyúlt, kopott (persze nem olyan drasztikus de pl. a fekete farmernadrágom már szürke és csíkos)
Szeretek a new yorkerbe és az ehhez hasonló üzletekbe járni a leárazások miatt, de némelyik helyen olyan csúnyán néz rám az eladó, hogy azonnal sarkon fordulok.
Más is van ezzel így ? :/
Ebben egyet tudok érteni az előttem szólóval.
Csóró egyetemista vagyok. De a combom nagyon erős így összeér és a lábam kikopik minden nadrág. Én is általában 2-5000 Ft-os nadrágokat veszek, amik max 1 évig bírták a strapát aztán kikopott a lába között.
Még 3 éve vettem egy farmert a C&A-ba 9000 Ft-ért. Nagyon átkozódtam, hogy ennyit kell adni egy nadrágért... de a mai napig meg van és kopásnak nincs jele.
Szóval én elégedett vagyok a minőségével.
Én nagyon igényes vagyok a ruhatáramra, az utóbbi 2 évben szerintem csak GAS cuccokat vettem.
Lehet mondani, hogy túlárazott, semmivel sem jobb mint a többi, nem érdekel. Nem is azt kell megfizetni, hogy százszor jobb a minősége. Szimplán csak azt, hogy nem jön veled szembe az utcán minden második emberen, illetve ha megfelelően válogatod össze, akkor nem hivalkodó a márkajelzés, nincsenek agyonmintázva a cuccok. Persze, lehet olyan pulcsit venni, amire hatalmas betűkkel rá van írva, hogy GAS, de az nem az én stílusom. Kifinomult, apró márkajelzés, aki észreveszi az észreveszi, aki nem, annak nem mond semmit a ruha ami rajtam van. Így nem érzem magam kellemetlenül olyan társaságban, ahol kevésbé engedhetik meg a dárga ruhákat.
A pénzt is én keresem meg rá, mielőtt valaki azt mondaná, hogy apuci-anyuci pumpol pénzel. Na de ebbe ne is menjünk bele.
Szinten minden egyes alkalommal, amikor bemegyek a kedvenc ruhaüzeletmbe, mindig azt érzem, hogy bejött ez a srác, de hogy minek, hisz úgy se tudja megengedni magának, hogy itt vegyen ruhát. Pedig ha megnéznék, csak tőlük származó ruha van rajtam. Szóval ezt az érzést utálom, és sajnos akkor is érezni, ha valóban sokat fizettél a rajtad levő cuccokért. Ne érezd magad kellemetlenül, sajnos mindenhol így megy ez.
hát igen a másik véglet se jó ha nem szállnak le rólad..
Győri árkádba is van egy elég drága bolt valami Angel nem tudom mi,benéztem még tavaly hogy mik vannak milyen áron,aztán a nő nem szállt le rólam hogy próbáljak fel egy koktél ruhát amit pont rám öntöttek meg ilyenek. Hiába mondtam hogy nem (meg is volt a bajom,meg pénzem se lett volna rá,akkor minek?),nem szállt le rólam, végén már fel kellett emelnem a hangom 5 perc győzködés után hogy hagyjon már békén..Megsértődött persze,de azóta se mentem be abba az üzletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!