Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?
Figyelt kérdés
Nem b*zis??? Mert jóláll de midnen csaj leszól. Belülről mást gondolnak???2010. jan. 4. 19:31
51/58 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Már magában a csőgatya se, pláne ha színes. Lányokon tökéletes, de egy fiúnak nem áll jól.
53/58 A kérdező kommentje:
Fas*za :D
2010. febr. 8. 15:56
54/58 anonim válasza:
Gyerek,te tenyleg nem birod a kritikat..akkor meg miert teszel fel kerdeseket ??
Az izlesed nagyon szar,bunko modon allsz hozza a valaszadokhoz..
kultiralt valaszadasrol meg nem hallottal te osparaszt ??menthetetlen vagy.
55/58 anonim válasza:
te majjommm piros gatya ratyi vagy ember ???????
57/58 anonim válasza:
Szerintem szexi.:D És most szinte minden csaj ezekre bukik. ;D
58/58 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok de nekem kvára nemjönbe az ilyenstílus :D a feka még oké,de a lila meg ezek a színek. áh :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!