Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?
Biztos fogadást kötöttek, hogy ki tud előbb járni veled és leszoktatni a csőnacikról... :DDD
csak viccelek. Szerintem nincs ezzel semmi gond, én nem találom b.zisnak.
mindenkinek más a véleménye. szerintem nagyon is jól néz ki és divatos (:
ma is láttam egy fiút világoskék csőnaciban és szerintem állati sexi.
esetleg bicózol? vagy csak simán szereted ezt a stílust?
Nem!!!
fekete
nadrág,
fehér nadrág,
farmer
,szovetnadrág
Nyuszi,figyelj..színes csőnaciban már a melegek sem parádéznak felvonuláson..
kérlek,ne hordj ilyen darabokat..
Ha répa,azt mondom oké kicsit emós beütés,de csőnacit manapság senki nem vesz fel..
hát ez tényleg elég fura...mármint hogy senki nem vesz fel csőnacit. Most pl az van rajtam (farmer:).
A kérdezőnek: az egyik osztálytársamnak is ilyen szines csőnacia van(türkiz). Ő a legmenőbb pasi az osztályban:D (sőt, talán a suliban isXD)
bejön ez a színes csőnaci dolog a 14 éves kiscsajoknak.ha nekik akarsz tetszeni,csak hordjad,nyugodtan.:)
nálam kizárólag a fekete a nyerő.
szerintem b*zis.de ez az én véleményem.:)
~revenge
NEM BÍROD ELVISELNI A KRITIKÁT?VAGY MIVAN?
akkor meg ugyan mi a f*szért tetted fel ezt a kérdést arra válaszolj már-.-
először normális véleményt akartam írni , de megláttam a kedves kis hozzászolásaidat hát gratulálok(:
01-05 20:36 :Félrenyeltem a teámat olyan jót röhögtem:D:D:DKöszike ez kellett:D:D:D
Am meg dee igen b*zis...Názd már meg a "normális" pasikat, egy sincs köztük aki ilyet hordana. Egyáltalán nem tetszik egy pasi ne hordjon szines gatyát és ne hordjon cső gatyát. Oké h a legtöbb 14-15évesnek bejön, de majd nekik is megváltozik a véleményük később.(jobb esetben)
és mielött leszólsz h vén nyanya:17L
fekete,kék,piros az oké,de a lila az ne :D
és nem b*zis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!