Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok bejön nektek ha egy...

Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?

Figyelt kérdés
Nem b*zis??? Mert jóláll de midnen csaj leszól. Belülről mást gondolnak???
2010. jan. 4. 19:31
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
29%
egyáltalán nem b_uzis sőt tökjó szerintem... O__o' 14/l
2010. jan. 4. 19:35
 2/58 A kérdező kommentje:
Akik leszólnak érte (oszt.társak) azok akkor miért BAsztatnak h b*zis meg midnen??? Amúgy a lánybarátaim aztmondják jóláll.
2010. jan. 4. 19:36
 3/58 anonim ***** válasza:
78%

Hogy őszinte legyek,én nyomban ott tépném le rólad. Habár láttam már 1 srácot,akin rikítózöld csőgatya volt. Khm,szerencséje volt hogy az út túloldalán ment,és az átkelőnél piros volt a lámpa...8-)

Még a fekete (vagy szürke) az rendben van. Sötét,nem túl feltűnő és rikító. De hogy 1 srác piros,kék,meg lila és a fene tudja milyen színű csőgatyákban járjon,azt büntetni kéne! :D

Wáá,legyél már férfi,és ne akarj elnőiesedni,könyörgöm...

2010. jan. 4. 19:38
 4/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint nem tetszik, de nem bántom őket, mert ha ők így jól érzik magukat, akkor hát rendben. Ez is csak egy korszak, ami egyszer elmúlik és megkomolyodnak.
2010. jan. 4. 19:38
 5/58 anonim ***** válasza:
77%
A nagy többség beszól az ilyesmiért, szerintem ezt már megszoktad. :) Igazából ne érdekeljen, ha NEKED tetszik, hordd bátran. Elárulom, hogy nagyon sok csajnak bejön (inkább a fiatalabb korosztálynak), habár én nem tartozom közéjük. :)
2010. jan. 4. 19:40
 6/58 anonim ***** válasza:
83%
okádék!!!!! bár a kislányoknak ez bejön. Szóval attól függ, kinek akarsz tetszeni.
2010. jan. 4. 19:41
 7/58 anonim ***** válasza:
40%
az osztálytársaid gyökerek , szard le szerintem :D:D ~első~
2010. jan. 4. 19:42
 8/58 A kérdező kommentje:

Bocsi azok akik itt leszóltak azoknak ment xd!

De nemérteem ez miért csajoss???? Jó igaz az egyi keleve csaj gatya de menőő xd!

2010. jan. 4. 19:42
 9/58 anonim ***** válasza:
37%

igen bejön ***.***

ma is láttam egy srácot kékbe tiszta édes volt :D

2010. jan. 4. 19:43
 10/58 A kérdező kommentje:
És hány éves korig buknak rá?
2010. jan. 4. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!