Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?
Figyelt kérdés
Nem b*zis??? Mert jóláll de midnen csaj leszól. Belülről mást gondolnak???2010. jan. 4. 19:31
1/58 anonim válasza:
egyáltalán nem b_uzis sőt tökjó szerintem... O__o' 14/l
2/58 A kérdező kommentje:
Akik leszólnak érte (oszt.társak) azok akkor miért BAsztatnak h b*zis meg midnen??? Amúgy a lánybarátaim aztmondják jóláll.
2010. jan. 4. 19:36
3/58 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek,én nyomban ott tépném le rólad. Habár láttam már 1 srácot,akin rikítózöld csőgatya volt. Khm,szerencséje volt hogy az út túloldalán ment,és az átkelőnél piros volt a lámpa...8-)
Még a fekete (vagy szürke) az rendben van. Sötét,nem túl feltűnő és rikító. De hogy 1 srác piros,kék,meg lila és a fene tudja milyen színű csőgatyákban járjon,azt büntetni kéne! :D
Wáá,legyél már férfi,és ne akarj elnőiesedni,könyörgöm...
4/58 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, de nem bántom őket, mert ha ők így jól érzik magukat, akkor hát rendben. Ez is csak egy korszak, ami egyszer elmúlik és megkomolyodnak.
5/58 anonim válasza:
A nagy többség beszól az ilyesmiért, szerintem ezt már megszoktad. :) Igazából ne érdekeljen, ha NEKED tetszik, hordd bátran. Elárulom, hogy nagyon sok csajnak bejön (inkább a fiatalabb korosztálynak), habár én nem tartozom közéjük. :)
6/58 anonim válasza:
okádék!!!!! bár a kislányoknak ez bejön. Szóval attól függ, kinek akarsz tetszeni.
7/58 anonim válasza:
az osztálytársaid gyökerek , szard le szerintem :D:D ~első~
8/58 A kérdező kommentje:
Bocsi azok akik itt leszóltak azoknak ment xd!
De nemérteem ez miért csajoss???? Jó igaz az egyi keleve csaj gatya de menőő xd!
2010. jan. 4. 19:42
9/58 anonim válasza:
igen bejön ***.***
ma is láttam egy srácot kékbe tiszta édes volt :D
10/58 A kérdező kommentje:
És hány éves korig buknak rá?
2010. jan. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!