Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?
Nemajándlom, hogy egyszer a barátom így állítson oda egy randira.
A fekete vagy kék farmer az alap, de lila meg piros csőnaci? Könyörgöm, ez még a lányok nagy részének is sz@rul áll, nemhogy egy fiúnak:/
egy srác? 6szor is elolvastam a kérdést mert nem tudtam értelmezni, azthittem lányokra vonatkozik, de látom h srác, miondom MIVAAAAAAAAAAN?
na szóval, egy a lényeg, fel ne vedd azokat a színes csőgatyákat, mert sokakt a víz is kiver majd tőled.
hordj egyszerrű farmert és ennyi. és ezt a csőgatya mániát sem kell eröltetni, mert van akinek kur-va szarul áll, csak senki sem figyelmezteti szerencsétlent, az meg azthiszi h menő, mert csőgatyája van pedig inkább nevetséges.
én mindenesetre jókat szoktam nevetni magamban az ilyen fiúkon/lányokon akik az aktuális divat szerint öltöködnek, de rohadtul nem áll jól nekik az egyik ruhadarab, de mégis hordják, mert divat.
szóval vigyázz, nehogy nevetség tárgyává válj.
De korlátoltak egyesek.
Kérdező én már nem tartozom a sikítozó tinilányok közé akik imádják az ilyen "cukker" pasikat. De szerintem sok srácnak jól állnak az ilyen nadrágok és egyáltalán NEM BU.ZIS!
Most le leszek pontozva de kit érdekel? :D
Elmentek már a fr.ancba, nektek minden bu.zis.
Lányok, mi van féltek hogy a pasik egymást választják helyettetek és azért vergődtök mert nem tudtok már mit kezdeni magatokkal? Attól mert rajta színes nadrág van ő még férfi, nem attól lesz valaki meleg.
A pasik meg nem tudom mit vannak úgy oda, attól hogy valakin ilyen ruha van ők még ugyanúgy heterok maradnak és semmi bajuk nem lesz.
NEM TUDOM MIT VAGYTOK ÚGY ODA!!!!
Mindenki azt vesz fel, amit akar.
Kérdező, remélem eszedben sincs kidobni a nadrágokat. Vedd fel már csak azért is, hogy az emberek idegeskedhessenek ;)
Le kell sza.rni ha beszólnak, hidd el aki olyan az beszól mindenért mert egyszerűen ilyen ember.
Bocs, hogy durva voltam de egyszerűen unom már a sok fujjoló embert. (Ti se néztek ám ki jobban...)
Szóval szerintem B.sszák meg mind! ;))) A színes csőnaci akkor is menő cucc, pasikon is.
Egyébként is drágáim, akinek nem jön be nem kell olyan pasival járni, ennyire egyszerű.
engem azért kellett lepontozni mert azt mondtam h nagyon bejön.. hát kössz -.-" de ez a véleményem boccs :D
16L
De miért szólsz le olyanokat akik azt mondják nem tetszik nekik?
Feltettél egy kérdés, "bejön-e nektek", mi válaszoltunk rá.
Nekem nem jön be: 1, mert színes, 2, mert csőgatya.
Nekem nem jön be, ha egy pasin feszülős nadrág van. Ilyenkor két dologra szoktam gondolni, meleg vagy divat emó. De általában az utóbbira. Egy férfi legyen férfi, hordjon normális nadrágokat.
Szerintem a 14-17 éves emós lányoknak ez bejön, de másnak nem hiszem. Azt mondod minden csaj leszól, akkor azt általában úgy is gondolják. Nagy merészség kell hozzá, hogy ezek után is hordani merd.
23L
fiúk vagy lányok voltak akik szerelmet vallottak?:))
na ez a nem mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!