Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok bejön nektek ha egy...

Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?

Figyelt kérdés
Nem b*zis??? Mert jóláll de midnen csaj leszól. Belülről mást gondolnak???
2010. jan. 4. 19:31
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik 16/L :P
2010. febr. 6. 23:49
 42/58 anonim ***** válasza:
100%

A védőnő azt mondta, a fiúknak általánosban,hogy ne hordjanak feszülős nacit, mert a zsacsijuknak baja lesz.

Szerintem sokkal vonzóbb, egy pasi egyenes szárú kicsit lógos nadrágban, abban is lehet menő , vonzó és jó kisugárzású. Most ha belegondolsz mész végig az utcán, mit gondolnak rólad.Látom érdekel, mert itt is feltetted a kérdést.Ha nem érdekelne, leszarnád az egészet.Ezért csak divatolsz te is.

2010. febr. 7. 00:34
 43/58 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok lány és tetszik szóval hordjad, jah meg semmilyen szélsőséges stílust nem képviselek. :)
2010. febr. 7. 12:20
 44/58 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nagyon gáz.
2010. febr. 7. 14:45
 45/58 anonim ***** válasza:
58%

B.za!!

egy férfi legyen férfi,nehogy már elnőiesedjen mindenki könyörgöm.

Én már attól majdnem a falra másztam amikor a plázába a biztonsági őrnek(férfi) meghallodtam azt a vékony nőies hangját.

kirázott a hideg tőle :@

legszivesebben szájba rúgnám ezeket a kis sz@rcsimbókokat,akiknek tiszta lányos hajuk van....

nemhogy még csőgatya...na az lenne a tetőpont...

17 / F

2010. febr. 7. 16:31
 46/58 A kérdező kommentje:
Két szót tudok erre csak mondani : Vásáry André :D...
2010. febr. 7. 17:16
 47/58 anonim ***** válasza:

Nekemse jön be, pedig még fiatal vagyok. Én szeretem, ha egy férfi férfinadrágot hord(én megijednék a barátomtól, hogyha kiderülne róla, hogy olyan nacit hord, amit akár én is megvehettem volna:s)és általában a farmer tetszik a legjobban. De ez csak az én saját véleményem. Amit a kedves kérdező maximum egy anyázással fog értékelni, de azért szívesen. xd

15/l

2010. febr. 7. 20:32
 48/58 anonim ***** válasza:

16:31-es vagyok

:D:D:D

ez igaz,bár legalább tehetséges valamibe :P XD

2010. febr. 7. 20:33
 49/58 anonim ***** válasza:
hát a hang az amiről k*rvára de nem tehet az ember ha vékony...
2010. febr. 7. 20:41
 50/58 anonim válasza:
Izlés dolga...nekem nemtetszik...de az a lényeg hogy te érezd jol magad abban amit viselsz! 16/L
2010. febr. 7. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!