Lányok bejön nektek ha egy srác lila csőnaci, piros csőnaci, kék csőnaci, feket csőnaci szal színes gatyákban jár?
A védőnő azt mondta, a fiúknak általánosban,hogy ne hordjanak feszülős nacit, mert a zsacsijuknak baja lesz.
Szerintem sokkal vonzóbb, egy pasi egyenes szárú kicsit lógos nadrágban, abban is lehet menő , vonzó és jó kisugárzású. Most ha belegondolsz mész végig az utcán, mit gondolnak rólad.Látom érdekel, mert itt is feltetted a kérdést.Ha nem érdekelne, leszarnád az egészet.Ezért csak divatolsz te is.
B.za!!
egy férfi legyen férfi,nehogy már elnőiesedjen mindenki könyörgöm.
Én már attól majdnem a falra másztam amikor a plázába a biztonsági őrnek(férfi) meghallodtam azt a vékony nőies hangját.
kirázott a hideg tőle :@
legszivesebben szájba rúgnám ezeket a kis sz@rcsimbókokat,akiknek tiszta lányos hajuk van....
nemhogy még csőgatya...na az lenne a tetőpont...
17 / F
Nekemse jön be, pedig még fiatal vagyok. Én szeretem, ha egy férfi férfinadrágot hord(én megijednék a barátomtól, hogyha kiderülne róla, hogy olyan nacit hord, amit akár én is megvehettem volna:s)és általában a farmer tetszik a legjobban. De ez csak az én saját véleményem. Amit a kedves kérdező maximum egy anyázással fog értékelni, de azért szívesen. xd
15/l
16:31-es vagyok
:D:D:D
ez igaz,bár legalább tehetséges valamibe :P XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!