Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködsz?

Hogy öltözködsz?

Figyelt kérdés
Kort,nemet is kérnék :D
2010. jan. 3. 18:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
72%

csőnaci,valami csini mayo chix-es felsővel, télen bokacsizma, ha melegebb van akkor tornacipő, nyáron balerina.

Most a kabátom ez a most divatos 4 2 oldalt gombos kabát lilában.

KB: így néz ki csak lila : [link]

12 /L

2010. jan. 3. 19:03
 2/32 Sexylady ***** válasza:
71%
16 éves lány vagyok, általában feketében és, nemsokára beszerzek egy acélbetétest. A szövetkabát, meg ősszel a bőrkabát alap
2010. jan. 3. 19:05
 3/32 anonim ***** válasza:
52%

Mint egy majom!

6/yeti

2010. jan. 3. 19:06
 4/32 A kérdező kommentje:
köszi válaszokért.:)
2010. jan. 3. 19:06
 5/32 anonim ***** válasza:
74%

csögatya,converse tornacipő,fekete kabát,szinte csak rozsaszin polo pulcsi,playboyos öv-táska (de most fogok venni párducmintás táskát:P)

16L

2010. jan. 3. 19:07
 6/32 anonim ***** válasza:
80%
Fekete bélelt Victory "tornacipő" sima fekete gatya és csak fekete felsők,pulcsik. A fülbevaló is fekete ezestleg ezüst keresztes. 15/L
2010. jan. 3. 19:11
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan. Farmer és nőiesebb, divatos felsők, szeretem a kiegészítőket, a magassarkút. 17/L
2010. jan. 3. 19:15
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

csípőfarmer (az alap), sima feszülősebb póló, vagy hosszúujjú felső, v-nyakúak előnyben, a sima anyag felsőket nemszeretem, leginkább azilyen vékony kötötteket, pulcsiból cipzáras feszülősebb, télen lapos talpú csizma, máskor edzőcipő, nyáron papucs, atlétaszerű ujjatlanokkal, vagy akármilyen ujjatlannal kivéve a hasig kivágottakat.

kabátból többféle van, van combig érő sima anyagkabátom, belől szőrrel, deréknál szűkített, és van vastagabb de azcsak csípőig ér.

24L

2010. jan. 3. 19:21
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Farmer, pulcsi, magas szárú csizmával, szövetkabáttal. 28/L
2010. jan. 3. 19:21
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

Hmm...

Általában farmerek, főleg halászgatyák, ha hideg van alá veszek egy combzoknit, vagy harisnyát, de a szoknyákat (mini) is szeretem. A pólóim általában ilyen rugalmas anyagból vannak, de egyedi a stílusom többek szerint :) Ami tetszik azt felveszem, és nem érdekel ki mit mond. A cipőm tornacipő szerű, de mégsem az, amúgy csizmát hordok. Converse-t akartam, de nem szeretem azt hordani amit a tömeg, SOk éve akarom ezt, de akkor nem volt ennyire tömegcikk. A kabátom szövetkapát, és szeretem az ilyen sapkákat, fekete-fehér kockás van : [link]

És nagyon szeretem a lilát :) 14/L

2010. jan. 3. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!