Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik az alapdarabok az elegáns,...

Mik az alapdarabok az elegáns, kifinomult stílusnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok. Kb. 12-13 évesen New Yorker mániás voltam, minden pólóm onnan volt, olyan jópofa állatos mintákkal. Késõbb kezdtem átszokni más boltokra is (Bershka, Tally Weijl...stb.). De még mindig a divatot majmoló tornacipõs tinédzser voltam. Régóta tetszik, amikor valaki nõiesen öltözködik, de mindig féltem, hogy nekem nem állna jól pl. egy szoknya, mert izmos a lábam (kézilabdázom). Tegnap elmentünk vásárolni, és végigjártuk a plázát, de én egyszerûen már egy korábban imádott boltban sem találtam meg azt, amire vágyok. Rájöttem, hogy változni szeretnék, felnõni és csinos lenni. Végülis a Reserved-brn kötöttem ki, ahol elõtte még soha nem vásároltam, szóval nem tudom milyen márka és milyen a minõsége, de elsõ látásra beleszerettem egy babarózsaszín blézerbe, ami egyszerûen tökéletesen állt, mintha rám öntötték volna. Kb. ilyen irányban szeretnék elindulni, ami elegáns, nõies és nem fekete-fehér. Nem tudom milyen márkák közül válogassak. Illetve, hogy mik azok az alapdarabok, amelyekkel mindenképp rendelkeznem kell. Nagyon megköszönök minden segítséget! :-)

2014. jún. 15. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ez kérdés, akkor nem neked valóez az öltözködés.
2014. jún. 15. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen amúgy se hordj ilyesmit mert nevetségesrn fogsz kinézni.
2014. jún. 15. 09:16
 3/6 meeko2422 válasza:
100%
a Reserved jó választás :) .. igazából a New Yorkerben is vannak igazán nőies darabok,nemcsak állatos pólók :D .. amúgy szűkszárú nadrág,egyszerű trikó,zakó,szoknya,óra,függő :D .. nézz weheartit-on és instagramon képeket aztán az szerint .. amit nőiesnek találsz,vedd meg :P
2014. jún. 15. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán öltözködhetsz 16 éves is nőiesebben...vagy inkább csajosabban. Mondjuk az általad emlegetett rózsaszín blézer, egy fehér toppal csőfarmerrel és balerinacipővel és valami hosszú lánccal tökélestes. :)
2014. jún. 15. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
és az mitől kifinomult?
2014. jún. 15. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
szoknyák, csipkés cuccok, masnik, fodrok
2014. jún. 15. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!