Mik az alapdarabok az elegáns, kifinomult stílusnál?
Sziasztok!
16 éves vagyok. Kb. 12-13 évesen New Yorker mániás voltam, minden pólóm onnan volt, olyan jópofa állatos mintákkal. Késõbb kezdtem átszokni más boltokra is (Bershka, Tally Weijl...stb.). De még mindig a divatot majmoló tornacipõs tinédzser voltam. Régóta tetszik, amikor valaki nõiesen öltözködik, de mindig féltem, hogy nekem nem állna jól pl. egy szoknya, mert izmos a lábam (kézilabdázom). Tegnap elmentünk vásárolni, és végigjártuk a plázát, de én egyszerûen már egy korábban imádott boltban sem találtam meg azt, amire vágyok. Rájöttem, hogy változni szeretnék, felnõni és csinos lenni. Végülis a Reserved-brn kötöttem ki, ahol elõtte még soha nem vásároltam, szóval nem tudom milyen márka és milyen a minõsége, de elsõ látásra beleszerettem egy babarózsaszín blézerbe, ami egyszerûen tökéletesen állt, mintha rám öntötték volna. Kb. ilyen irányban szeretnék elindulni, ami elegáns, nõies és nem fekete-fehér. Nem tudom milyen márkák közül válogassak. Illetve, hogy mik azok az alapdarabok, amelyekkel mindenképp rendelkeznem kell. Nagyon megköszönök minden segítséget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!