Milyen alapdarabok szükségesek egy nő ruhatárába?
Az a fő gondom, hogy sok minden tetszik és ezért egy nagy káosz lesz mindig a végeredménye az öltözködésemnek. Néha egy-egy betalál, de az nagyon ritka. Ezért kérnék egy kis mankót, hogy mit mivel, hogyan hordjak. Illetve milyen alapruhadarabok szükségesek. Mikor vásárolni megyek, akkor is összevissza veszek mindent, amit később nem húzok fel, mert vagy nem tetszik már, vagy nem tudom mihez felhúzni. Előre is köszi!
18 L
Hát.... ismerős :D rengeteg ruhám van és elég drágák de alig hordom a töredékét.
Abból kiindulva amiket sokat hordok:
- farmer (nekem van 3-4 kedvencem)
- leggings (hosszú felsőkhöz vagy rövid ruhákhoz)
- pár alap felső a farmerhez
- 10-15 tunika/ miniruha a leggingshez
- pár hosszabb ruha (térd körüli vagy akár hosszabb, harisnyával)
- bőrdzsekik (nekem van 4 db, barna, fekete, zöld és pink)
- bokacsizma, bakancs, converse, hosszú csizmám 1 van mert nem szeretem, boka van pár.
- körömcipők, mert azok a legfontosabbak. Kocsival járok így azt a legnagyobb hidegben is felveszem :)
- táskák, nekem a nagy pakolósok jönnek be, van kicsi is de mindig rájövök h azok mellé kell egy szatyor is amibe tudok pakolni :)
- bizsuk minden mennyiségben
Télikabátot nem nagyon hordok mert kocsival járok, amúgy elég csajos vagyok.
A fazonok az egyéni ízlés kérdése mind cipőben, nadrágban :) Van 2 blézerem de nem hordom mert a munkám nem követel elegáns öltözéket. Retro, Levis gatyákat veszek főleg, ruhákban az Amnesia, Sugarbird, Magenta főleg. Cipők CCC meg van Zara de Deichmannos is. Táskák vegyesen, Orsay, CCC, van kamu Hermes Birkin fekete is (szép a formája), Mango stb.
Köszönöm mindkettőtöknek! :))
Mostanában a legging + hosszú póló/ rövid ruha jön be, bár egy kissé teltebb vagyok( nem az a nagyon dundi, csak genetikailag az alfelem nagyobb, mint a többi :D ^^) Amúgy pont mostanában értettem meg valami nagyon nagyon fontosat, hogy a szépség tényleg belülről fakad. Ez eléggé közhely és mégis igaz. Bővebben: (=D) Pár napja összeültünk beszélgetni, iszogatni egy jó páran és az este előrehaladtával valahogy szóba került a téma, és nagyon sok pozitív véleményt kaptam magamról. Azóta a kedvem is jobb és tudok úgy tekinteni magamra, mint nőre. És - ez most nem vicc, halál komoly - a pattanásaim nagy része eltűnőben van! Csak attól, hogy pozitív vagyok és vidám. Aki eddig nem ezt elhinni, annak azt tanácsolom, hogy hajrá, mert tényleg beválik :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!