Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kifinomult ízlésű lányok,...

Kifinomult ízlésű lányok, tanácsot szeretnék kérni tőletek, a többi lent?

Figyelt kérdés
Február elején lesz egy olyan esemény ahová illik szépen felöltözni. A szerelés meg van már csak egy jó cipő kell hozzá. Nem szeretnék csizmában lenni mert a ruhám megköveteli a sima magassarkú cipőt körömcipőt. Az aggályom az, hogy akkor elég rossz idő lesz. Igaz, hogy csak kilépek a kocsiból és egy picit kell sétálni, hogy bent legyek, de akkor is nem ciki, hogy amikor kint rossz idő van és nagyon hideg én körömcipőben vagyok? Másik kérdésem az lenne, hogy testszínű harisnyát húzhatok hozzá?
2014. jan. 6. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Januári esküvőre, amikor hó volt és fagy volt, körömcipőben érkeztem.

Decemberi, hasonló időjáráskor tartott bálra szintén.

Semmi "ciki" nincs benne, és azon a pár méteren nem valószínű, hogy megfáznál. Én se lettem beteg, pedig igencsak gyengécske vagyok.

2014. jan. 6. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
na gyakorin aztán várhatsz a kifinomult ízlésű lányokra... :D amúgy szerintem senki nem nézi. meg honnan tudod, hogy rossz idő lesz? január van és 10 fok, bakker
2014. jan. 6. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mehetsz magassarkúba, nem havat lapátolni mész. :)
2014. jan. 6. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
és passzol hozzá a testszínű harisnya zokni? köszi az eddigi válaszokat?
2014. jan. 7. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Miben mész?
2014. jan. 9. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!