Csak nekem tűnik úgy, hogy kezd kimeni a divatból az "olcsónő" stílus?
Szerintem manapság jóval kevesebb közönséges, olcsó, ri.bancos stílusú ruhát lehet látni az üzletekben, mint mondjuk pár évvel ezelőtt vagy a '90-es években. Ami még megvan, azt is inkább kínai áruházakban.
Kezdenek újra hódítani a kifinomult, klasszikus nőies vagy egyszerű ruhák.
Ezzel párhuzamosan a nők is jobban, ízlésesebben öltöznek, manapság már nagyon kevés rózsaszínbe öltözött, narancsszínre pirított nőcskét látok. Mintha újra divatba jött volna a természetesség.
Nektek mi a véleményetek erről?
Igen ez tényleg így van. Csakhogy szerintem a kihívó öltözködéssel párhuzamosan a nőies megjelenés is kezd kimenni a divatból. Persze nem csak egy kihívóan öltözött nő lehet nőies, sőt! Egy hosszabb szoknya sokkal szebb, csinosabb tud lenni egy épp csak feneket takaró változatnál.
De ha mondjuk egy miniszoknya + körömcipő és egy farmer + tornacipő kombó közül kell választani, akkor sokkal inkább az elsőt választanám, mert az legalább egy igazán nőies összeállítás, az utóbbival ellentétben.
22/f
* ja és: kimenni! Elírtam!
Hát én nyáron sem látom vészesnek a helyzetet. Többségben farmershortos-pólós-szandálos lányokat látok.
Vagy te mire gondolsz? Mi számít neked ri.bancosnak?
/Első válaszoló vagyok/
Én ribisnek a My77 ruháit tartom, meg az azokról készült utánzatokat..de nem csak az, hogy ribis még a színösszeállítás és a mintavilága is csapnivaló..arról nem is beszélve, hogy eléggé pocsék a minőségük is.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!